Bunlarda lsd yokmuş abi. Daima birlikte calismasi icin yapilmis bir duzenek var. Ama neden boyle calismadi anlayamadim
Bir sağ döner bir sol döner sonra ikisi döner
Bi anda ikiside dönmez otomatik difransiyel kilidi olan traktör kaçırttımı çiftler
Bunlarda lsd yokmuş abi. Daima birlikte calismasi icin yapilmis bir duzenek var. Ama neden boyle calismadi anlayamadim
Bizim 5065 te de yok abi usta bunlar böyle dedi hatta çırak gresörlük için delik açtırmaya niyetlendi usta ona bağırmıştı sen mühendisinden daha mı iyi biliyorsun diye [emoji16]
Fotoğraflarını paylaşır mısın deliği nerden açtınız?Çok merak ettiğim söylemek istediğim bi konu açılmış. Biz bundan 3 sene önce bu dana ön takıma grasörlük yaptırdık ve o günden beri tık ses kalmadı. O kadar çok ses yapıyordu ki çok rahatsız edici ve miğde bulandırıcıydı. Yani mühendisler bence çokta iyi bilmiyor [emoji1] O işlemden sonra ses kesti yaptıracaklara tavsiyemdir... not: traktör 5625
2005 ve 2006 massey ferguson 3000 pahantom serilerinde DANA marka ön dingil var. Bende 2007 3075 var onda carraro ön dingil var. Yani phantom serisi mf ler her iki markayı da kullanmış. Gold serisinde sadece carraro kullanmıl
Fotoğraflarını paylaşır mısın deliği nerden açtınız?
Hocam bide bunun 260 larda kullanılanı var askıda kalıyor o defransiyeli bu şekle çevirebilir miyizSenin bahsettiğin dif.
Otomatik daima kilitli dana ag65 modeli
Ve bu model sadece 2004 2005 ve bazı 2006 model mf lerde kullanıldı.
Onun haricinde türkiyede kilitli model kullanan olmadı.
Diğerleri. Balatalı lsd sınırlı kayıcı diff. Yani askıda kalır.
Senin dediğin model bu asla askıda kalmaz
Buda içeriği istavroz grubu yok bunda
Ekli dosyayı görüntüle 53417Ekli dosyayı görüntüle 53418Ekli dosyayı görüntüle 53419
usta bana profesyonel bir dingilci lazım yaa, siz anlar mısınızBir sağ döner bir sol döner sonra ikisi döner
Bi anda ikiside dönmez otomatik difransiyel kilidi olan traktör kaçırttımı çiftler
Yok hocam malesefusta bana profesyonel bir dingilci lazım yaa, siz anlar mısınız