Ama 3060 lardan pek emin olamadım. Belki dana ön dingil olan yılları vardir. Öğrenmek icin sordum.
Son düzenleme:
John deere de çekerde değilse önler kilitlemiyor bizimkilerde ama çekere alınca hepsi kilitleniyor ben karda denemelerini yapmıştımAklıma bir soru takıldı fren yapınca önler çekerde bağlı olmasa bile şaft kitlenir mi yoksa önleri de çekere almak lazım mı
Önlerin frenle kitlenip kitlenmediği anlamanın bir yolu var mı
Krikoyla önü kaldırsam el frenini çeksem ön tekerleri elimle çevirmeye çalışşam anlaşılır mı yada başka yolu var mı
Tek fren yapıp dönmeye çalışşam traktör dönmese kitliyor mudur
Deneme derken ne yaptınızJohn deere de çekerde değilse önler kilitlemiyor bizimkilerde ama çekere alınca hepsi kilitleniyor ben karda denemelerini yapmıştım
Abi belki yeni modellerinde cift cekerde olmasa bile 4 ü de tutuyordur. Ama tabi sen daha iyi bilirsinJohn deere de çekerde değilse önler kilitlemiyor bizimkilerde ama çekere alınca hepsi kilitleniyor ben karda denemelerini yapmıştım
Senin bahsettiğin dif.Abilerim merhaba. Cok tartışılan dana marka ön dingil hakkında bir soru soracaktim. Öncelikle uzel in 2005 yılında cıkardığı serilerde vardi. Bu seriler hangileri? 2005 model 3060 larda var mı? 3075d ve üstünde butun modellerde var biliyorum. Gri gövde nh 66s ler hangi marka ön dingil kullaniyor? John deere lerde var mi? Kisacasi hangi markalar kullaniyor bu ön dingili? Düşünceleriniz neler? Teşekkürler...
Abi zahmet olmazsa hangi serilerde ve modellerinde oldugunu yazar misin?Senin bahsettiğin dif.
Otomatik daima kilitli dana ag69 modeli
Ve bu model sadece 2004 2005 ve bazı 2006 model mf lerde kullanıldı.
Onun haricinde türkiyede kilitli model kullanan olmadı.
Diğerleri. Balatalı lsd sınırlı kayıcı diff. Yani askıda kalır.
Senin dediğin model bu asla askıda kalmaz
Buda içeriği istavroz grubu yok bunda
Ekli dosyayı görüntüle 53417Ekli dosyayı görüntüle 53418Ekli dosyayı görüntüle 53419
Abi o erkuntu artik salin garibim çekmediği cile kalmadiErkunt 80likte kullanıyoruz
geçen orta ayna marutine hareket veren ucu dışarı çıkan mil freze sıyırdı. Bende kaynattım kopana kadar devam [emoji2]
Üşümüş [emoji2]
Bu videoda dikkat ederseniz dingilin seklinden dana ag65 oldugu belli oluyor. Ama karda ön tekerlerin neden tekledigini cozemedim.
OlabilirÜşümüş [emoji2]
Anlayamadigim önler neden otomatik kitlenmedi? Yoksa pedala bağlı bir sistem mi? Ama bildigim kadariyla otomatik kitlemesi gerkiyordu önleri
Bu videoda dikkat ederseniz dingilin seklinden dana ag65 oldugu belli oluyor. Ama karda ön tekerlerin neden tekledigini cozemedim.
Lsd nin balatalari bitmistirAnlayamadigim önler neden otomatik kitlenmedi? Yoksa pedala bağlı bir sistem mi? Ama bildigim kadariyla otomatik kitlemesi gerkiyordu önleri
Bizim 5065 te de yok abi usta bunlar böyle dedi hatta çırak gresörlük için delik açtırmaya niyetlendi usta ona bağırmıştı sen mühendisinden daha mı iyi biliyorsun diye [emoji16]5503 te dana yaziyor ön dingilde fakat orta baglanti haric tekerlerin saga sola donen baglanti yerinde gresörlük yok hepsi böylemidir, 5720 de carraro yaziyor onda gresörluk var, acaba camurluk altini sokup bakmakmi gerek
Zaten 5 senedir oyle kullaniyorum sıkıntı cıkmadı fakat ortadaki gresörluk yagi tez bitiriyor gıcirama yapiyor yağladimi geciyor, carraroya bi kere yağ vur 1 sene gıciramiyor.Bizim 5065 te de yok abi usta bunlar böyle dedi hatta çırak gresörlük için delik açtırmaya niyetlendi usta ona bağırmıştı sen mühendisinden daha mı iyi biliyorsun diye [emoji16]
Bunlarda lsd yokmuş abi. Daima birlikte calismasi icin yapilmis bir duzenek var. Ama neden boyle calismadi anlayamadimLsd nin balatalari bitmistir