340Sizin ahirlar kac baslik?
340Sizin ahirlar kac baslik?
Arazi de varsa yavas yavas anali danali olur belki, yavas yavas suru buyur ama suni mera yapmak lazim.
340 buyuk baslik abi kucukbas değilArazi de varsa yavas yavas anali danali olur belki, yavas yavas suru buyur ama suni mera yapmak lazim.
Sizin ahirlar kac baslik?
2015 yılında karkas et 23tl di ben case 100 aldım 4ton karkas et fiyatına AldımYani millet et yemesin.
Kilosu 200 lirayi gececek eti kime satacaksin?
Hayvan sadece kendini finanse etmiyor.Yani millet et yemesin.
Kilosu 200 lirayi gececek eti kime satacaksin?
pazar, malesef doğru fiyatı yapmıyor...Hocam, 80 TL karkas olursa , kemik orani hesabiyla , kemiksiz et kaca gelir? Buradan degerli dedigimiz file, kontrfile ve but ciksak kalan ortalama kaca gelir kasapta kaca satilir? Soylemek istedigim, millet et alamaz durumda gelirse, uretilen hayvanj kim alir. Orta nokta bulunmali ki bunu pazar kendisi yapar, fiyat kendisi artarak bir yerde durur.
halkın et alması için,Hocam, 80 TL karkas olursa , kemik orani hesabiyla , kemiksiz et kaca gelir? Buradan degerli dedigimiz file, kontrfile ve but ciksak kalan ortalama kaca gelir kasapta kaca satilir? Soylemek istedigim, millet et alamaz durumda gelirse, uretilen hayvanj kim alir. Orta nokta bulunmali ki bunu pazar kendisi yapar, fiyat kendisi artarak bir yerde durur.
en doğru hesap bu işte2015 yılında karkas et 23tl di ben case 100 aldım 4ton karkas et fiyatına Aldım
Bugün case100 340Binlira 4ton et ile almak için etin fiyati böyle olmalı
Et ayni et traktör de değişiklik yok oda aynı ama şimdi 8ton karkas et lazım 42₺denen doğru hesap bu işte
bende şimdi gidip senin gibi 4 ton karkas et fiyatına case100 alabilmeliyim
benim senden neyim eksik, niye 4 ton karkas et fiyatına case100 alamıyom şimdi ben?
et aynı et
fabrikadan çıkan yeni case100, aynı fabrikadan çıkan yeni case100
öyle değilmi?
şimdi durum nedir?Sermayesini hayvanlarında bağlı tutanların sermayeleri alım gücü olarak yarıya inmiş demektir. Önümüzdeki salı günü bir dana kestireceğim , karkas kg 44 TL . İnek veya gebe düve olarak arayan soran yok. Geçmiş yıllarda üç tane dana sattığımızda inşaat yapma kapasitemiz olabiliyordu ama şu an için ancak ustalık parasını karşılarmı bilmem. On yıl kadar önce tanesini 6 500 TL den 3 tane gebe düve satmıştım, o tarihlerde bizim buralardaki tarlaların dönümü 2000 TL idi, bir tane gebe düve ile 3 dönüm tarla alınabiliyordu...