Ynt: Çorum/Zetorlar/Zetorcular
proixma pulus galiba ama seninkinden değil yani pulus
proixma pulus galiba ama seninkinden değil yani pulus
valla abi hiç incelemedim yoldan geçerken baktım o 8441 diğerlerine göre daha yeni gibi duruyorduUÖZKAN.77 link=topic=73560.msg860366#msg860366 date=1394221260' Alıntı:direk biniciden.. galeriden daha uygunu da bulmuştuk ama 3 kuruş fazla olsun meraklısından/binicisinden olsun dedik.. bu şekli herkese tavsiye ederim..
gördüğün 8441.. eski kasa mı, bizim aldığımız gibi uzay kasa mı..
eğer eski kasaysa.. bu uzay kasa ondan da sallı/oturaklı haberin olsun..
umarım ara dönemdir abi çünkü zetor çok kalıtelı bı traktör.şu an piyasadakı(yerlileri saymıyorum bıle) traktörlerın çogundan daha ii bı motor.şimdi bu yorumu okuyanlar dicek madem iyi nıe piyasada yok.arkasında adam gibi firma yok.şu an koç zetoru getırse yarın herkes zetorcu olur.mesela ls çok ii bi traktör mü?hayır ama anadolu motor arkasında malına sahıp çıkıyorUÖZKAN.77 link=topic=73560.msg860383#msg860383 date=1394222307' Alıntı:niye öyle diyon Murat.. dediğim gibi şuan bi ara dönem.. Sanko Holding dahil bikaç büyük firmanın adı geçiyo.. bakarsın adam gibi bi düzene girer.. servis/bayi/parça işi otudumu tamamdır.. belli olmaz.. herşey nasip.. Allah gönlüne göre versin..
ağzımdan aldın.. şu Anadolu Motor alsa tadından yenmez.. ama o da LS/Landini/Solis derken baya açıldı..
Sercan.. Proxima 90 diyorsan.. 1 senedir biniyoz zaten hidrolik kolları da dediğin gibi..