Axos serisinin çok güzel cekişi var karşılaştırmalı videolardan izlediğim kadarıyla.Buna paralalel olarak 400 seriside böyledir tahminim.
400 serisini daha çok tavsiye ediyorlar.Axos serisinin çok güzel cekişi var karşılaştırmalı videolardan izlediğim kadarıyla.Buna paralalel olarak 400 seriside böyledir tahminim.
Kuru tarımla uğraşıyoruz. Arpa, buğday ekiyoruz. Nadaslara ise nohut, kabak çekirdeği veya ay çekirdeğiyle tarım yapıyoruz.200 dönüm ne ekiyorsunuz?
Hangi ürünleri ekiyorsunuz?
Kuru tarım mı?
Ektiğiniz ürünlere göre traktör tercihi de önemli bir faktördür..
Çok güzel bi konuya değindin Abi traktoru ilk aldigimda korna bozuk sanmistim sonralari alistim hava kompresoru montajı yapip Marin korna taktımaxosların üzerinde perkinsin yerinde hangi motor olursa olsun..
o gövdeyi bile yerinden kaldırana kadar yanar
bence axosların şanzıman ve motor uyumu harika..
o pullukla (5/14) ile1.3- 1.5 lt arası yakacak traktör göremiyorum..
bu arada bi hava atayım..
motor rolantide çalışırken kabinde oturup kapıda kapalıyken kornaya basıp ses duyamazsanız endişe etmeyin...
korna bozuk değil....
sadece sesi içeriye ulaşamıyor
1 Ekim itibariyle Asko' ya geçti. Bursa fuarında da lansman yapıldı. Şuan için üretim gözükmüyor. Ama belki ileriki tarihlerde montaj hattı şeklinde yapabilirler. Diğer avrupa firmaların yaptığı gibi. Bazı modellerini burada montajlayip ucuza maal etme durumu olabilir. Artan vergiler firmaları bu yönde çalışmaya yöneltiyor. Başak şeklinde üretim olacağını düşünmüyorum. Çünkü Başak zaten ülkemizde satılan bir marka. Claas olması için daha donanımlı yada farklı bir ürün olmasını isteyebilirler. Yaparsa belki o şekilde olur. Ya da mevcut Başak modelleri üçüncü dünya ülkelerinde Claas olarak satılabilir. Bunu LS' ye yaptiriyorlardi. Belki LS yerine Başak ile anlaşabilirler. Ülkemiz de belki Claas' ın motor normundan dolayı artık üretimden kalkan serileri montajlanabilir. Benzer uygulamayi Claas Rusya Krasnodar' da kurduğu fabrikasında yapıyor.ENKA'dan SANKO'ya geçtiğini yeri öğrendim.
sebebi nedir acaba ?
inş. full avrupa üretimi gelir.
valtra-hattat gibi, bazı serileri burada üretilmez,
başak traktörün rengini değiştirip adını claas yapmazlar umarım...
Küçük bir traktör düşüncem de var tabiki. Ama hangisini tercih ederim karar vermedim. Dediğiniz gibi ara işler için gerekli olacak.Bunun yaninda kücük traktörde olacakmi sonucta 100 hp traktoru her iste kullanamazsin yakit yonunden yani
Vayy harika bir kabin yalıtımı var o zaman. Başka hiçbir traktörde duymadım böyle bir şey. Ayrıca o traktöre göre de yakıtı çok hesaplı demek ki...axosların üzerinde perkinsin yerinde hangi motor olursa olsun..
o gövdeyi bile yerinden kaldırana kadar yanar
bence axosların şanzıman ve motor uyumu harika..
o pullukla (5/14) ile1.3- 1.5 lt arası yakacak traktör göremiyorum..
bu arada bi hava atayım..
motor rolantide çalışırken kabinde oturup kapıda kapalıyken kornaya basıp ses duyamazsanız endişe etmeyin...
korna bozuk değil....
sadece sesi içeriye ulaşamıyor
Siz de traktörü alalı çok olmamış sayılır. Sakıncası yoksa kaç bin liraya aldığınızı öğrenebilir miyim?Biz 2 senedir 410 cıs kullanıyoruz 650 saatte traktör servis sadece 500 saat bakımına geldi başka servis işimiz olmadı çok şükür yakıt olarak sadece tarlada kullanıyoruz uygun ekipman takıldığı zaman yakıtı gayet iyi ara işlerde kullanmıyoruz yani memnunuz
Web sitesinde hala enka pazarlama diye geçiyor. O yüzden paylaştığınız haberi de görmemiştim.1 Ekim itibariyle Asko' ya geçti. Bursa fuarında da lansman yapıldı. Şuan için üretim gözükmüyor. Ama belki ileriki tarihlerde montaj hattı şeklinde yapabilirler. Diğer avrupa firmaların yaptığı gibi. Bazı modellerini burada montajlayip ucuza maal etme durumu olabilir. Artan vergiler firmaları bu yönde çalışmaya yöneltiyor. Başak şeklinde üretim olacağını düşünmüyorum. Çünkü Başak zaten ülkemizde satılan bir marka. Claas olması için daha donanımlı yada farklı bir ürün olmasını isteyebilirler. Yaparsa belki o şekilde olur. Ya da mevcut Başak modelleri üçüncü dünya ülkelerinde Claas olarak satılabilir. Bunu LS' ye yaptiriyorlardi. Belki LS yerine Başak ile anlaşabilirler. Ülkemiz de belki Claas' ın motor normundan dolayı artık üretimden kalkan serileri montajlanabilir. Benzer uygulamayi Claas Rusya Krasnodar' da kurduğu fabrikasında yapıyor.
Asko ile ilgili haberi de daha önce sitemizde paylaşmıştım.
https://www.trakkulup.net/showthread.php?t=89804
Bize 180 bine gelmişti 2015 Aralık ayındaSiz de traktörü alalı çok olmamış sayılır. Sakıncası yoksa kaç bin liraya aldığınızı öğrenebilir miyim?
Valla arkasasim bende 410 aldım 2 ay falan oluyo güzel traktör çekişte pişman etmez yakıt konusunda tam net birsey diyemiycm çünki motor açılsın diye yüksek devirlerde kullandim. İstersen bi kaç video gonderebilirimdeArkadaşlar merhaba. Claas traktör hakkında bilgisi ve özellikle kullanıcısı olanlardan bilgi almak istiyorum. Bu traktörlerin servisi ve yedek parça durumu nasıl? Ayrıca hangi serileri önerirsiniz? Uzun süredir araştırma yapıyorum. Axos, Axion veya Arion serilerinin hangisi performans ve yakıt bakımından iyidir? Özellikle Arion 410 modelini beğendim. Alırsam pişman olur muyum?
Kardeşim sana zahmet olmazsa videosunu gönderirsen çok sevinirim. Videodan bakmam çok iyi olur.Valla arkasasim bende 410 aldım 2 ay falan oluyo güzel traktör çekişte pişman etmez yakıt konusunda tam net birsey diyemiycm çünki motor açılsın diye yüksek devirlerde kullandim. İstersen bi kaç video gonderebilirimde
Ömercim tlf numarani yazarsan wathsap gonderiyim. Burdan gonderebilmem için Youtube yükleyip sonra sana göndermem gerekecekKardeşim sana zahmet olmazsa videosunu gönderirsen çok sevinirim. Videodan bakmam çok iyi olur.
Bende videolar varda yüklemeyi bilmiyorum ama pişman olmazsın özelden numaranı yolla vhatsaptan videoyu atayımÖmercim tlf numarani yazarsan wathsap gonderiyim. Burdan gonderebilmem için Youtube yükleyip sonra sana göndermem gerekecek
Merhaba eski bir konu ama yorumlarınızı gördüm destek istiyorum1 Ekim itibariyle Asko' ya geçti. Bursa fuarında da lansman yapıldı. Şuan için üretim gözükmüyor. Ama belki ileriki tarihlerde montaj hattı şeklinde yapabilirler. Diğer avrupa firmaların yaptığı gibi. Bazı modellerini burada montajlayip ucuza maal etme durumu olabilir. Artan vergiler firmaları bu yönde çalışmaya yöneltiyor. Başak şeklinde üretim olacağını düşünmüyorum. Çünkü Başak zaten ülkemizde satılan bir marka. Claas olması için daha donanımlı yada farklı bir ürün olmasını isteyebilirler. Yaparsa belki o şekilde olur. Ya da mevcut Başak modelleri üçüncü dünya ülkelerinde Claas olarak satılabilir. Bunu LS' ye yaptiriyorlardi. Belki LS yerine Başak ile anlaşabilirler. Ülkemiz de belki Claas' ın motor normundan dolayı artık üretimden kalkan serileri montajlanabilir. Benzer uygulamayi Claas Rusya Krasnodar' da kurduğu fabrikasında yapıyor.
Asko ile ilgili haberi de daha önce sitemizde paylaşmıştım.
https://www.trakkulup.net/showthread.php?t=89804