Claas Arion 430 CIS Havalar iyiyken buğdaylara silindir çekelim dedik

Ynt: Claas Arion 430 CIS Havalar iyiyken buğdaylara silindir çekelim dedik

hepinizden ALLAH razı olsun dostlarım. merdanenin fiyatını bilmiyorum babamlar ortak almışlar geçen sene almıştık claası almadan şimdi büyük merdane şart oldu inş harmanı kaldıralım:) Bu arada bizim burada yağış çok az sulama işini ekince güzün sulamıştık ordan kaldı yağmurlamalar. ömer köylüm sağol kardeşim pancar yerine ne ekecen sen sürme işi bu aralar tam zamanı yağış gelecek diyorlar bir an evvel aradan çıkar.

yakisikliasterik link=topic=62023.msg692911#msg692911 date=1359330297' Alıntı:
hepinizden ALLAH razı olsun dostlarım. merdanenin fiyatını bilmiyorum babamlar ortak almışlar geçen sene almıştık claası almadan şimdi büyük merdane şart oldu inş harmanı kaldıralım:) Bu arada bizim burada yağış çok az sulama işini ekince güzün sulamıştık ordan kaldı yağmurlamalar. ömer köylüm sağol kardeşim pancar yerine ne ekecen sen sürme işi bu aralar tam zamanı yağış gelecek diyorlar bir an evvel aradan çıkar.
Bu Sene Pancar Ekeceğim Yeri Süreceğim, Daha Sürmedim, Vakit Olmamıştı :)
Bu Aralar Havalar İyi, Hem Yeraltı Borusu Ve Kablosu Çektirelim Hemde Arkasından Sürelim Diye Düşünüyoruz Ama Bakıcaz Artık ;)

omerfarukkoc link=topic=62023.msg693220#msg693220 date=1359391761' Alıntı:
Bu Sene Pancar Ekeceğim Yeri Süreceğim, Daha Sürmedim, Vakit Olmamıştı :)
Bu Aralar Havalar İyi, Hem Yeraltı Borusu Ve Kablosu Çektirelim Hemde Arkasından Sürelim Diye Düşünüyoruz Ama Bakıcaz Artık ;)

kolay gelsin toprağım devletin bu kuyuları kapatma mevzuları var haberin var mı nedir durumlar?

omerfarukkoc link=topic=62023.msg693872#msg693872 date=1359476731' Alıntı:
Saolasın...
Sayaç Takılma İşinden Bahsediyorsan Ertelendi O...

yok birde şimdi kuyu ruhsatları fln istenmiş babam öyle kuyu ruhsatlarını arıyor evde bende tam olarak ne onu bilmiyorum ama soruyum babama bi.