CLAAS ARES 557 ATX VE ÖZDÖKEN DİSK TILLER KANOLA YERİ HAZIRLAMADA 2011...!!!

Ynt: CLAAS ARES 557 ATX VE ÖZDÖKEN DİSK TILLER KANOLA YERİ HAZIRLAMADA 2011...!!!

Bu nedir ya ordan burdan bir sürü düğmeye bas dur :D :D ben tümocanımda hiç böyle yapmıyorum bas gaza git :D şaka bi yana gayet güzel gidiyor yerde bayır. Yalnız aga sana bi yardımcı eleman şart olmuş. böyle olmaz bu ben çektim kendi başıma bi baktım ki motor aykırılamış gidiyo :D

Ynt: CLAAS ARES 557 ATX VE ÖZDÖKEN DİSK TILLER KANOLA YERİ HAZIRLAMADA 2011...!!!

Yorumlar için tekrar sağolun arkadaşlar...;)

doganbey1 link=topic=47146.msg452255#msg452255 date=1318116099' Alıntı:
Bu nedir ya ordan burdan bir sürü düğmeye bas dur :D :D ben tümocanımda hiç böyle yapmıyorum bas gaza git :D şaka bi yana gayet güzel gidiyor yerde bayır. Yalnız aga sana bi yardımcı eleman şart olmuş. böyle olmaz bu ben çektim kendi başıma bi baktım ki motor aykırılamış gidiyo :D

Doğancan aynı düğmelerden iki yerde de var. O yüzden biraz fazla düğme gibi gözüküyor. Normalde o kadar düğmeye basmaya gerek yok yani. Bakma ben çekim esnasında elim hangisine denk gelirse ona basıyorum. Ondan çokmuş gibi gözüküyor. Yoksa iki düğme ile işi bitiriyorsun. Bir tanesi indirme-kaldırma, diğeride otomatik sırabaşı düğmesi. Tabi arada kamera elimde olduğu için oyalandığımdan vakit geçince otomatik devreden çıkıyor. Onun içinde biraz fazla bastığım oluyor. Yoksa normal kullanırken çok seri çalışıyorsun...:D Geçen sene amcaoğlu bol bol fotoğraf ve vidyo çekmişti. Ama bu sene askerde olduğu için tek tabanca gittim. Birde zaten planlanan dışında bu tarlayı sürdüm. Başka ufak bir yere gübre atıp sürecektik. Amcam bunuda sür deyince bu tarlaya girdim. Zaten depoda mazotta azdı. Kılpayı eve geldim...:D

:D :D Benim goble işine dönmüş buda :D 25 dekar yere 160 liralık mazot yaktı. Köyden keşana korka korka gittim mazot bitecek die :D teknolojik makina başka oluyor bea

Erkan fiyatları nerelerde bu Disk tillerin, 1 seferde gayet hallediyor olmalı tarlayı Desteklemeden mı almıstınız?

Yorumlar için tekrar sağolun arkadaşlar....;)

wan7ed link=topic=47146.msg452420#msg452420 date=1318169674' Alıntı:
Erkan fiyatları nerelerde bu Disk tillerin, 1 seferde gayet hallediyor olmalı tarlayı Desteklemeden mı almıstınız?

Şuan için kaç para emin değilim. Ama 10.000 TL ile 15.000 TL arası marka ve modeline göre fiyatları değişiyor. Desteklemeye yazıldık. Ama çıkmadı...