Bu güzel.. Peki ekeceğim tarla illa benim üzerime mi olması lazım veys kiralık? Mesela dededen kalma tarlaları ekiyorum bu sorun olur mu
Tarım kredi kooparatifine üye olman gerekli ve tabiki kefil isterler işletmende kaç dönüm tarlan var? Eğer az ise bu işlere hiç bulaşma kredi vermezler.ziraat bankası verdiği kredinin. 3 katı kadar ipotek istiyor vs .vsValla ben dededen kalma tarlaları ekiyorum . Peki tohum.guvre mazot masrafları için tarım koop verirmi bunları
Peki ben denizbanktan tarım kredisi çekçek oldum 45 binliraya 1sene sonra ödemeye 60 bin lira felan dedi sizce çokmu ziraat bankasi'ndan
Yapcek bisi yok Bence genede iyi 50 adamdan iyi elindekini 10 lira aşağı satsan satamazsın sadece zamansız yakalandik yoksa bişey değilÇok büyük bir faiz ya Allah yardım etsin niye memleket olarak battigimiz belli oldu
Deniz bank 25 bin tl 2 yıl ödemeli 38 bin tl hesap cikardi bikacgün önceZiraat bankası devlet destekli %4 faiz koyuyor Denizbank %30 bugün konuştum
19 bin busene kasımIki yıl ödemeli derken yani 2 yıl.sonra mi 38 bin oduyorsun
Benin 55 binlik üretići kartım var kefil hipotek hic bise yok şartsiz surtsuz veriyo ama 8 yillik müşterisiyimAnladımm hangi şartlarda veriyor denizbank
Cks biraz kuvvetli olcak sebze ekili oldumu baya yüklü miktar çıkarBu çok ıymis abi işte o 55 binlik nasil oluyor yani ne yapmam lazım ki gidip 20 bin flan cekeyim
Deniz bank 25 bin tl 2 yıl ödemeli 38 bin tl hesap cikardi bikacgün önce
Ziraatle konuştum kefil istiyo kefil sıkıntı yoksa ziraat çok uygunSizin faizde %26ya denk gelmiş çks kuvvetliyse ziraat bankasından da hesaplatın Başak karta para yatıyor ordan ihtiyacınız olduğunda nakit çekiyorsunuz diyelimki bir miktar paraya ihtiyaç olmadı çekmediniz ona faiz işlemiyor 25.000 liraya %4le 1 senede 1000 tl faiz gelecek