Çks de yeni dönem

1 ekimde başvuru yaptım 4 ekimde onaylandı
Screenshot_20221005-235607_Messages.jpg

Arkadaşlar, E-devlet üzerinden mevcut Çks'mi yeniledim. Onayladım. Tarım İl Müdürlüğü onayına gönderildi. Fakat sonradan baktığımda bazı tarlalara yanlış ürün eklediğimi gördüm. Onaya gittiği için de düzenleme seçeneği de artık gelmiyor. Bu aşamada ne yapmam gerekiyor?

Arkadaşlar, E-devlet üzerinden mevcut Çks'mi yeniledim. Onayladım. Tarım İl Müdürlüğü onayına gönderildi. Fakat sonradan baktığımda bazı tarlalara yanlış ürün eklediğimi gördüm. Onaya gittiği için de düzenleme seçeneği de artık gelmiyor. Bu aşamada ne yapmam gerekiyor?
Yönetmelikteki ifade şu şekilde geçiyor; ... arazileri üzerindeki üretim bilgilerinin güncellenmesini, üretim yılının Şubat ayı içerisinde yapabilecekler.

Şubat ayında geçici bir süre açacaklar ürün değiştirmek isteyenler için keşke acele etmeseydiniz burda e devlete taşınan tek şey a formu yani muhtarın size ait olan tarlaları sizin işlediğini bildiren kağıt icar(kira) durumunda yine muhtar mührü lazım

E devletten çks yi yaptıktan sonra, mazot ve gübre desteği için ayrıca bir başvuru yapmak gerekiyor mu?

Gübre desteği için, 50 dönüm üzerine toprak analizi gerekiyor diye okudum, var mı aslı astarı?