Şuanda İl/ilçe Müdürlüğü Değerlendirmesinde yazıyor. Aşama aşama gidiyor demek kiSistem bugün 00:01 itibariyle açıldı, bi heyecanla ürün değişikliği başvurusu yaptım şu anda Başvuru Durumu: Bakanlık Değerlendirmesinde yazıyor
Şuanda İl/ilçe Müdürlüğü Değerlendirmesinde yazıyor. Aşama aşama gidiyor demek kiSistem bugün 00:01 itibariyle açıldı, bi heyecanla ürün değişikliği başvurusu yaptım şu anda Başvuru Durumu: Bakanlık Değerlendirmesinde yazıyor
Cks de ürün kullanım şeklinde: muhtelif ve tohumluk yazıyor. Bu kullanım şekilleri ne manaya geliyor?
Sualin cevabını buldum: Tohumluk mahsul yetiştirenler, tohumluk seçecekmiş.Cks de ürün kullanım şeklinde: muhtelif ve tohumluk yazıyor. Bu kullanım şekilleri ne manaya geliyor?
Yönetmelikteki ifade şu şekilde geçiyor; ... arazileri üzerindeki üretim bilgilerinin güncellenmesini, üretim yılının Şubat ayı içerisinde yapabilecekler.Arkadaşlar, E-devlet üzerinden mevcut Çks'mi yeniledim. Onayladım. Tarım İl Müdürlüğü onayına gönderildi. Fakat sonradan baktığımda bazı tarlalara yanlış ürün eklediğimi gördüm. Onaya gittiği için de düzenleme seçeneği de artık gelmiyor. Bu aşamada ne yapmam gerekiyor?
Şubat ayında geçici bir süre açacaklar ürün değiştirmek isteyenler için keşke acele etmeseydiniz burda e devlete taşınan tek şey a formu yani muhtarın size ait olan tarlaları sizin işlediğini bildiren kağıt icar(kira) durumunda yine muhtar mührü lazımArkadaşlar, E-devlet üzerinden mevcut Çks'mi yeniledim. Onayladım. Tarım İl Müdürlüğü onayına gönderildi. Fakat sonradan baktığımda bazı tarlalara yanlış ürün eklediğimi gördüm. Onaya gittiği için de düzenleme seçeneği de artık gelmiyor. Bu aşamada ne yapmam gerekiyor?
Peki ben Tarım İl Müdürlüğüne gitsem, onlar düzeltme yapamazlar mı?Şubat ayında geçici bir süre açacaklar ürün değiştirmek isteyenler için keşke acele etmeseydiniz burda e devlete taşınan tek şey a formu yani muhtarın size ait olan tarlaları sizin işlediğini bildiren kağıt icar(kira) durumunda yine muhtar mührü lazım
Yok tüm değişiklikler Şubat ayındaPeki ben Tarım İl Müdürlüğüne gitsem, onlar düzeltme yapamazlar mı?
Tüh ya kötü olmuş. Ama gerçekten saçma bir sistem. Sehven yapılabiliyor. İnsanlık hali. Keşke revize etmek için bir kaç kez düzeltme yapabilme imkanı tanısalardı. Umarım bir sıkıntı çıkarmazlar.Yok tüm değişiklikler Şubat ayında
?E devletten çks yi yaptıktan sonra, mazot ve gübre desteği için ayrıca bir başvuru yapmak gerekiyor mu?
Gübre desteği için, 50 dönüm üzerine toprak analizi gerekiyor diye okudum, var mı aslı astarı?
SA BENİM ÜSTÜME TARLA YOK EŞİMİN ÜSTÜNE TARLA VAR BEN KİRALADIM BU ŞEKİLDE ÜZERİME TARLA OLMADAN TRAKTÖR ALABİLİRMİYİMYoğunluktan server yamuluyor olabilir
AlamazsınSA BENİM ÜSTÜME TARLA YOK EŞİMİN ÜSTÜNE TARLA VAR BEN KİRALADIM BU ŞEKİLDE ÜZERİME TARLA OLMADAN TRAKTÖR ALABİLİRMİYİM
Alabilirsin çks ve kira sözleşmesi ile başvurup alırsın ben öyle aldım benim de tüm çks kiraSA BENİM ÜSTÜME TARLA YOK EŞİMİN ÜSTÜNE TARLA VAR BEN KİRALADIM BU ŞEKİLDE ÜZERİME TARLA OLMADAN TRAKTÖR ALABİLİRMİYİM