...Cinsel organına yüzük sıkıştı...

Ynt: ...Cinsel organına yüzük sıkıştı...

matraklığı, şakayı eylenceyi bir kenara bırakırsak inşallah gencin bundan sonraki hayatını kötü yönde etkilememiş olsun. tıp cerrahiside gelişti ama umalımki kangren falan olmamış olsun.

hani bir söz vardır ya insanın başına ne gelirse ya meraktan yada ...... işte buda onun çok güzel bi örneği olmuş ya herşeyi analdım da yüzük çok tuhaf ne günlere kaldık ya yazık

köylü link=topic=56790.msg609848#msg609848 date=1340656240' Alıntı:
ya fantazi derler...ya zenginlik........
ya kusura bakma bişey sorucam sen bu olayı gerçekleştiren kişiyi tanıyon mu biraz sahiplenirmiş gibi tavrın var sakın beni yanlış anlama ben sadece öyle hissettim belki de yanılıyorumdur :)

delihan link=topic=56790.msg609851#msg609851 date=1340657360' Alıntı:
ya kusura bakma bişey sorucam sen bu olayı gerçekleştiren kişiyi tanıyon mu biraz sahiplenirmiş gibi tavrın var sakın beni yanlış anlama ben sadece öyle hissettim belki de yanılıyorumdur :)

haber kaynagı altda galiba.
sahiplensem ne sahiplenmesen ne olacak adam takmış yüzügü ister gül,ister,söv,ister tebrik et mal adamın takan da adam haber olmuş
işi kendi çözemmeiş,doktor da çözemememiş ta itfayeye gidilmiş...bunlar ibret ha haber olacaksanız deneyin fantazi de zenginlik de sonuç da altın yüzük....

köylü link=topic=56790.msg609890#msg609890 date=1340688946' Alıntı:
haber kaynagı altda galiba.
sahiplensem ne sahiplenmesen ne olacak adam takmış yüzügü ister gül,ister,söv,ister tebrik et mal adamın takan da adam haber olmuş
işi kendi çözemmeiş,doktor da çözemememiş ta itfayeye gidilmiş...bunlar ibret ha haber olacaksanız deneyin fantazi de zenginlik de sonuç da altın yüzük....
celallenmenin olayı büyütmenin hiç anlamı yok ben sadece nezaketen sana bir soru sordum imalı imalı yazmanın anlamı yok bugüne kadar bu forumda 1 kişiyle bile takışmışlığım olmadı olmazda sizde üslubunuzu ona göre ayarlarsanız forumda daha güzel vakit geçiririz