Konuyu görüp senin iletiyi okuyunca benYoo gayet amatörüm diğer cinslerimi buraya yükleyeceğim sen bir de onları gör [emoji3] sakallı paçalı brahmalar[emoji3]
Konuyu görüp senin iletiyi okuyunca benTemsili
Ekli dosyayı görüntüle 22733
Ekli dosyayı görüntüle 22734
Kaç tane var dostum sende
Brahmalar benimde hoşuma gidiyor bir ara 10 kadar lemon brahma yumurta almıştım 8 tanesi çıkmıştı güzelde yetişiyordu 1 aylık olmuşlardı arkadaşın köpeği hepsini öldürmüş.
Tabi zevkler renkler tartışılmaz ama light brahma ile lemon brahmalar bir başka güzel oluyor.
orjinal sussex değil ama o
orjinalleri beyaz bacaklı oluyor ayrıca yeleleri ve kuyruk desenleri farklı
![]()
Okan bey bence bir çiftliğe gidip görerek alın öyle internetten resimlere bakarak telefonla felan almayın. Bu konuda maalesef piyasa çok bozuk.
estağfirullah bende amatörümnormal yumurtacı tavukların yanında öyle süs olsun diye değişik çeşitler makinadan çıkartmıştım.
Bende kuluçka makinası olunca çevremden geliyorlardı yumurta getiriyorlardı bende yarı yarıya çıkartıyordum çıkartması 20 günlük olana kadar bakımı bana ait sonra yarı yarıya bölüşüyorduk o yüzden çok çeşitli tavuklar oldu bende
iyi olur beklerim görselleri![]()
Maşallah emrah hocam süperler [emoji3] ama sürüde çok fazla horoz var sanki iç savaşa neden olabilir tavuklara yazık
Maşallah emrah hocam süperler [emoji3] ama sürüde çok fazla horoz var sanki iç savaşa neden olabilir tavuklara yazık
sıraya girmişler [emoji23]
Valla bi yer ile görüştüm bakalım Eskişehir de ama hayvanları görmedim bi abimiz almış şu tarihte yumurta verir demişler yumurta almaya başlamış beni de götürdü