shell kalitesinde mazotu var kötü degil arabadada kullanıyorum kötü olsa belli eder zaten yakıt ta gidişte euro 6 motor da , arabaya sadece shell opet ve petrol ofisi kullanıyorumPetrol ofisinin mazotu çokta iyi birşey değil.
shell kalitesinde mazotu var kötü degil arabadada kullanıyorum kötü olsa belli eder zaten yakıt ta gidişte euro 6 motor da , arabaya sadece shell opet ve petrol ofisi kullanıyorumPetrol ofisinin mazotu çokta iyi birşey değil.
Ziraat bankası 80 binlira kredi için 1 milyonun üzerinde teminat istedi ipotek koyduDenizbankta ne işiniz var arkadaş, eğer ki yeterli ekim alanınız gerçekten varsa sizin burada konuştuğunuz rakamların 20 30 katını ziraat bankasından çoğunu sıfır faizle veyahut çok cüzi oranlardan alabilirsiniz, ziraat bankasından şaşmayın, korkmayın ve istemeye çekinmeyin. net ve kararlı gidin alın.
Siz sigorta kesintisini hesaba katmıyorsınuz her halde.Denizbank üretici kart 2009 dan beri 6 ay 0 faizle kullaniyorum ilac gubre mazot vs vs gibi
?Katılım bankası olarak, Kuveyt Türk te tohum kart varmış. Kullanan yada detay bilen?
Sağlam Tohum Kart | Kuveyt Türk Katılım Bankası
Kuveyt Türk'ün işiniz için Sağlam tohum kart imkanı yalnızca bir tık uzağınızda! Hemen başvurun, işiniz için en iyi seçeneği değerlendirin.www.kuveytturk.com.tr
Sorduğum soruya kendim cevap vereyimKatılım bankası olarak, Kuveyt Türk te tohum kart varmış. Kullanan yada detay bilen?
Sağlam Tohum Kart | Kuveyt Türk Katılım Bankası
Kuveyt Türk'ün işiniz için Sağlam tohum kart imkanı yalnızca bir tık uzağınızda! Hemen başvurun, işiniz için en iyi seçeneği değerlendirin.www.kuveytturk.com.tr