Çiftçiler İçin Kredi Kartı Tavsiyesi

buradaki kooperatifte öyle bişey yok ama gübre geldiği gibi bitebiliyor bazen zaten deposunu gorebiliyoruz
Vallahi geçen sene yaşadım bı arkadaş gitti peşin paraya parasının yettiği kadar aldı geldi limitimde olmasına rağmen bana vermediler üstüne üstlük depo da gübre de vardı. Bu ne diye sorunca hemen hepsi satıldı deniyor 2 ay sonra da hala depoda duruyordu

• Beğen
Tepkiler: mscoreiron
Vallahi geçen sene yaşadım bı arkadaş gitti peşin paraya parasının yettiği kadar aldı geldi limitimde olmasına rağmen bana vermediler üstüne üstlük depo da gübre de vardı. Bu ne diye sorunca hemen hepsi satıldı deniyor 2 ay sonra da hala depoda duruyordu
depodaki ürüne satildi demeleri başlı basina bir muamma şikayet etseydiniz keşke, müdür tanidik olmasına rağmen parasini verelim depoda kalsin diyoruz olmaz yasak diyor yükle git abi diyor

Denizbank a bende bulaşmak istemem , ziraat 50 bin tl sifir faizli veriyor 12 ay sonra ödemeye , tarim kredi kooperatifleri akaryakitta 5 6 ay sonraya farksız faizsiz yakit veriyo , gübreyi 12 ay sonraya cok cüzi farkla veriyor , ziraat bank traktör kredisinde zaten cok uygun devlet tesviki olduğu için
Ya tkk farksız verıyor dıyorsun ama petrollerden neredeyse 1 TL daha pahalı verıyor bizim burada Ama kredi kartında anlaşmalı yerlerle arasında fark var mı bilmiyorum

Ya tkk farksız verıyor dıyorsun ama petrollerden neredeyse 1 TL daha pahalı verıyor bizim burada Ama kredi kartında anlaşmalı yerlerle arasında fark var mı bilmiyorum
ben sürekli aliylrum fark diye bişey yok, varsada ucuz veren petrollere gore vardir petrol ofisi güncel fiyatları neyse o zaten opet petrol ofisi shell hemen hemen ayni verir

• Beğen
Tepkiler: çiftcigardo
buradaki koperatif de gübre sattı mı hemen sevk etmek istiyor ceza yeriz çıkış yapmamız lazım falan diyor. TKK

• Beğen
Tepkiler: bluemaster
Petrol ofisi 0 faiz 0 komisyon 6 ay vade
Calistim gubre bayiside ayni 0 komisyon anlaşnalı olan yerden yapacan alişverisi
manisada sanırım bu anlaşma işi zayıf. mesela bir petrol ofisi var tanıdık. iş bankası imeyece %5 mi ne komisyon diye pos cihazı üstüne yazmış. gübre bayilerinde de bir anlaşma yok. Ben üretici ve imece kartı şu an sadece özlem yem de kullanabiliyorum dediğiniz şartlarda.

Biz ucuz petrollerden alıyoruz bizim burada rafineri varya ucuz mazot çok oluyor petrollerde ondan dedim
evet ondan olabilir ben antepte bircok yerden denedim araba icin traktör için shell ve petrol ofisinin mazotunu tutmuyor ve malum petrol lerde uckagitcilik cok oluyor ,ucuz diye aldanıp almıştım yolda kaldım