Hepsi de tek darıBu otları ilaçtan 1.5gün sonra tlf ye çektim şimdi gazelini anca bulurum.
Rasgele koparmıştım daha büyük otlardan vardı.Hepsi de tek darı
Az olsun bizim olsun alemin çokundan fayda yok bize.ben başka mahsul yapmıyorum .Nomıne yakmazsa bende ötör aticam da yanacak galiba cünkü seyrek darılar bende bafralıyım bu arada ama celtik az bizde
Burda yaprak yanmış kök boğaz sağlam gibi görünüyor inş. Köküde öldürür
Hangi köyBafra 19 günlük facet 24 dönüme içine her 100 litreye 1 çilingir türü tek darılar 2 gündekömür diğeri zaten bir haftada ancak ölüyor.37 yaşımdayım ben böyle bir şey görmedim.
Bende sarikoy bengululer mah cameo 15 dönüm ekiliSarıköy
Hayırlı akşamlar kaç günlük çeltik otor attınızOnun zamanıni yakalayabilmek önemli yarin otör kullanilmiş tarla gösterecegım trend le karıtirildi 1.30 saat sonra da yağmur yağdı fark mucize
Çeltik kaç günlükken laudis attınız ne ile kaç gr attınız .tek ilaçlamamı.Selam bende bafradanım kaç senedir çeltik yaparız otu pek öldüremeyiz ama bu sene laudis diye mısır ilacı attım saz ilacı ile karıştırıp ve 8 gün su vermedim bir tane ot kalmadı
Bende laudis attım memnun kaldım.yalnız başak çıkarmayı 10 gün geciktiriyor.laudis çeltik ilacı olacak bu gidişle.şu anda burda yok satıyo bulamıyor arkadaşlar 90 gr atmıştım 40 günlük tüSelam bende bafradanım kaç senedir çeltik yaparız otu pek öldüremeyiz ama bu sene laudis diye mısır ilacı attım saz ilacı ile karıştırıp ve 8 gün su vermedim bir tane ot kalmadı
laudis var istersenizBende laudis attım memnun kaldım.yalnız başak çıkarmayı 10 gün geciktiriyor.laudis çeltik ilacı olacak bu gidişle.şu anda burda yok satıyo bulamıyor arkadaşlar 90 gr atmıştım 40 günlük tü