ÇEKİŞMEYE GENE KARŞIYIZ..... M8540&TD85D .....!

Ynt: ÇEKİŞMEYE GENE KARŞIYIZ..... M8540&TD85D .....!

arkadaşlar yazık motorlara para kolay kazanılmıyor bayiler yapsa neyse sahipleri daha fanatik yazık

;D ;D ;D ;D ya..karda traktör çekiştirilirmi....patinajda set yapıyor kendi izinden çıkamaz traktör zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s kuru yerde olsa nh parçalar kubotayı...

ben böyle bir durumda şahsen cekişme yapmam..kimseye bişey isbatlıycak deyilim..o cekişme anında ileri geri yopunma olayında traktörün ömründen ömür gidiyor..mal canın yongasıdır diye boşamı demişler arkadaşlar..her şeyin yoklugu kötü..mevlam kimseyi kimseye muhtaç etmesin bu zamanda kimden kime fayda var..lütfen elimizdekilerin kiymetini bilelim..yanlış anlaşılmamak dilegiyle..

iddalı bir kapışma olmuş NH daha ağır olmasına rahmen alamamış kuboyu
ama tarla performansları daha önemli tabiki...

samsunbafra link=topic=52916.msg548331#msg548331 date=1330280232' Alıntı:
;D ;D ;D ;D ya..karda traktör çekiştirilirmi....patinajda set yapıyor kendi izinden çıkamaz traktör zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s kuru yerde olsa nh parçalar kubotayı...
çekiştirmeyi bizde onaylamıyoruz ...siz mutlaka ankaraya gidiyosunuzdur ve her geçtiğinizde köyümüzün önünden geçiyosunuz bir seferinde haber verinde size güzel bir kubota resitali sunayım

sami ÖZKAN link=topic=52916.msg548492#msg548492 date=1330286482' Alıntı:
5 dönüm tarlayı aktarma mazotunu harcamışlar. sert zeminde kubota asılır
sert yumuşak farketmez abi td85 alır çekişmede 350 kg falan daha fazla.

mustafagursacli link=topic=52916.msg548496#msg548496 date=1330286765' Alıntı:
bu işte kg konuşur çekilmemek başarııdır...
Aynen öyle mustafa ama tarlada sonuç belli oap*-s

td85d nin agırlıgı[size=12pt] 4300kg ek agırlıklarla.[/size].. kubota nın ise [size=12pt]3800kg[/size] civarı aşagı yukarı [size=12pt]500kg agırlık farkı var[/size].. ve artı kubotanın vitesleri seridir... meselam kubota nın 5 takviyesi td85 in düz1. vitesine denk gelir.. bu acıdan kuboda yuksek vitesle vurduruyor ve patinaj bedaalını kullanmıyor.. egerki patinaj bedalı kullanıp direksiyonuda düz tutsa 4 tekerlekte kilitleyecek ozaman maksimum asılmayı yapacaktı.. ama burada kemal yılan arkadaşımızda kubota yı çok uzun olmuyo alalı alışma döneminde bizde yeni yeni alıştık özelliklerine :) td85d çekişli ve guzel traktördür maksimum güçleri kubota ile eşittir.. tarla performanslarını görmek lazım usta şöförlerle.. çekiştirmeya yazık kubota lar kıymayın böle :) bi anlamda ifade etmiyor...

Kubotayı 4 takviye ile, td yide 2 takviye ile zorlattık. Kubotayı 3 takviyede zorlatmak lazımmış aslında. TD 85d nin lastik ebatları çok daha geniş, ağırlık farkı var, beygir gücü 88 diye biliyorum. Kubo 8540 ın sadece radial lastik avantajı var. normal şartlarda td 85d nin çekeceğini düşünüyorduk. Yaklaşık 10 dakika çekiştiler Kubota daha iyiydi.

çekiştirmeye genede karşıyız derken.. bu durum çekiştirmeye karşı olunduğunun mu tezahürü oluyor?

güzel bi çekişme olmuş ama.videoyu izlerken benimde içim gitti valla.
bende foton 254 le çekiştirmeyi düşünüyordum videoyu izledikten sonra vaz geçtim :):)

tarlada td85 iyi gider baksana td karda tekerleri nasıl dönüyor bogulmuyor bide kubotaya bak boguluyor

Kemal YILAN link=topic=52916.msg548633#msg548633 date=1330295388' Alıntı:
Kubotayı 4 takviye ile, td yide 2 takviye ile zorlattık. Kubotayı 3 takviyede zorlatmak lazımmış aslında. TD 85d nin lastik ebatları çok daha geniş, ağırlık farkı var, beygir gücü 88 diye biliyorum. Kubo 8540 ın sadece radial lastik avantajı var. normal şartlarda td 85d nin çekeceğini düşünüyorduk. Yaklaşık 10 dakika çekiştiler Kubota daha iyiydi.

kubota kaç saatte şuan ? yarım ton agırlık farkı var herseyden evvel ve td daha düşük vitesle asılmış bu da artısı.. kubota nın 4 takviyesi 6km/h hız yapıyor hızlı gelmiş bu çekişmeye ..
td80d ile kazayagına attık td 80d kayagını aynı derinlikte çekemiyor zıplayıp hopluyordu mercimek yerinde.. td85d tam dengi rakibi ama teknoloji ve özellik olarak bi hayli gerisinde kubota nın kubota çok pratik ve seri traktördür.. td serisinin en cok tutulan traktörü td85d dir zaten..

SALİM link=topic=52916.msg548637#msg548637 date=1330295762' Alıntı:
çekiştirmeye genede karşıyız derken.. bu durum çekiştirmeye karşı olunduğunun mu tezahürü oluyor?
kubota çeksede karşıyım çekmesede benim traktörümün böyle bir videosunu kesinlikle göremessiniz ancak Kemal abiler yer karlı olduğundan dolayı tarlada kıyaslayacakları traktörlerini önce zorlamadan bir denemek istemişler yer sert olsa yapmazdık diyor zaten kendisi.... burdaki karşılığımız kubotanın hafifliğinden dolayı çekilmemeside bir başarıdır ancak genede çekişmeye karşılığımızı her zaman söylüyoruz kubo çeksede karşıyız çekilsede .....

zaten bencede çekiştirmeyin musatafacığım eğer kuboyu denemek isteyen varsa tarlaya gelsin yada yolda yüküle yarışsın çekişme kubonun işi değil noo*-*- noo*-*- noo*-*-

çekiştirme erkunta has bir vaka zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s sop-*-sa sop-*-sa sop-*-sa sop-*-sa sop-*-sa

Hafif olmasına rağman salmamış Kubota helal

Arkadaşlar hepinizin yorumunada aşağı yukarı katılıyorum hepinizede teşekür ederim. Daha öncede yazmıştım bu çekişme yaklaşık 10 dakika sürdü kullanan kardeşim. 5 takviye ile zorlatmış daha sonra 4 e düşürmüş tamamını çekmedim. Çekişme konusuna gelince N houlland cı hala oğlu sürekli söylüyordu ısrarcı oldu bu durumda yapacak birşey kalmadı. sonuç kubota daha iyiydi çok birşey konuşulmadı. Şundan eminim kubota çekilseydi, Türkiye de yeni olduğundan olumsuz konuşmalar olacaktı bu olumsuzluk çekişme olmasada olurdu. TD 85 D güzel traktör fakat KUBOTA M8540 ın daha iyi olduğunu beraberce görmüş olduk.