vay be 2013 te sıfır puma 225 cvx i 250 bine almışlardı fiyatlar uçuk
Benim makinanin her zaman alici varda bize uygun traktor yok. Benim kafamda emsal traktorde cvt farki vermek var oda 50 60 bin bulursan haber et isimiz olur senleSöylediklerinin hepsini biliyorum üstadım azçok bilgi sahibiyim Türk Traktör’ün filo müşterisiyim [emoji4]430a alacaksan olursan haber vermen yeterli.
sen makineni 340a satmaya bak [emoji6]
Aynn walla. O kur yuzunden bu gun bu rakamlar konusuluyo 2015 basinda benim kuzen sifir 185 cvx i 300 bin gibi komik bi rakama aldi. Tabi o rakam ozmn baya bi paraydi euro kuru biraz gevsese piyasalar duzene girer ama memleketin gidisi de hic oyle gorunmuyo ;(2015te 280-290 bin arasıydı puma 170ler şimdi ikinci eller 320-340 arası kur artışları çok etkiledi piyasayı
Kiliclar traktordeydi o makina 345 diyodu sole bakam sen kaca aldin uygun mu pahali bizde bilelimSenin istediğinin rakamın yanında fiyatı çok iyi şüphen olmasın 400 saatte
Saolasın daha iyileri senin olsun..Bak dostum ilk başta yazılan çizilenlere iyi bak ben senin malına talip olmadım sen girdin konuya aklınsıra bilgiçlik yapıp kendi çapında bişeyler yazmaya çalışıyosun onada eyvAllah yok şöyle yaz geç demek ne aga.Sende ozaman hayırlı olsun de geç bi sende yok bu motor bu kadarda övünme sonuçta bi avuç civata parçası dost tavsiyesi..Ya sen ne anlatiyon haci abi almissin hayirli ugurlu olsun.. Fiyat sorduk malini kotulemedik. Paylasmak istemiyom de gec . herneyse hayirli ugurlu olsun...
Hayırlı ugurlu olsun, iyi günlerde kullanin. Traktoru bizim memleketten almissiniz.
Kamyona sigmadi galiba, Traktoru sürerek mi Antalya ya goturuyorsunuz? Kaç günde götürmeyi ongordunuz,saatlik max hızı kaç km?
Teşekkür ederim saolun normal tırlara sığmadı azçok ölçülerinden sığmicanı biliyordumda..iş makinelerinin nakliyesinde kullandıkları açık kasa tırcıların 12 binlira nakliye isticeklerini tahmin etmemiştim açıkçası.Max hız 48 km. Hiç durmazsak 23 saatte gideriz diye öngördük oyalandığımız halde 22 saatte geldik.Deposu 1722 lira mazot aldı o mazotla geldi
Geçmiş olsun, epey uzun bir yolculuk olmuş. Şuana kadar duyduğum traktör ile yapılan en uzun yolculuk.
Uzunköprü - Antalya arası kaç km yol gittiniz traktörle?