case magnum 335 mi fendt 933 vario mu

kim daha öncelikli

• Kullanılan toplam oy
    17

Ynt: case magnum 335 mi fendt 933 vario mu

POYRAZLI SALİH link=topic=6060.msg67861#msg67861 date=1219400315' Alıntı:
o tabir daha çok John Deere için söyleniyor
Fendt 106larda falan bayırda kaldığı zaman otomatik frenliyormuştu galiba ne geri salıyor nede ilerliyor diye bi laf duymuştum

TURBOMATİC teknolojisi ilk montajı 1968 senesinde uygulanıp uzun süre kullanılan bir teknolojidir şuan FENDT müzesi ve kullanılan makinalar dan görebilirsiniz

Salih JD için demişsin o tabirin sahibini peki mazotla çekip koparmak var bir de teknolojiyle çekip koparmak var hangisi yakışa kalır sence yada eski nesil JD ler FORD 5000 ni tutabilirmi acaba

insomnia link=topic=6060.msg68671#msg68671 date=1219665028' Alıntı:
TURBOMATİC teknolojisi ilk montajı 1968 senesinde uygulanıp uzun süre kullanılan bir teknolojidir şuan FENDT müzesi ve kullanılan makinalar dan görebilirsiniz

Salih JD için demişsin o tabirin sahibini peki mazotla çekip koparmak var bir de teknolojiyle çekip koparmak var hangisi yakışa kalır sence yada eski nesil JD ler FORD 5000 ni tutabilirmi acaba

peki teknoloji ile çekip koparmak diye bir tabir varmıdır ???
eğer çekip koparıyorsa buna teknoloji denmez
düşünübi bakalım 936 ağırbi yük çekerken alt çekinin tamamen koparmasını bu durum aklınızda nasılbi düşünce meydana getirir :
1. motor çok güçlüdür
2. alt çeki çok dandiktir
benim aklımadaki düşünce 2. seçenek olur

Ford 5000e kafa tutabilecek eski bir JD yok mu ???
amerikan araçların tek eksik yanı çok mazot yakması mazot ucuz olunca yakıtı kısmaya gerek görmüyorlar

youtubeye girin
Baling hay with a John Deere 630 tractor and 336 baler.
yazın eski bir JD nin çok düşük bir devirde balye sardığını görürsünüz
ben buna GÜÇ derim

POYRAZLI SALİH link=topic=6060.msg68686#msg68686 date=1219666899' Alıntı:
peki teknoloji ile çekip koparmak diye bir tabir varmıdır ???
eğer çekip koparıyorsa buna teknoloji denmez
düşünübi bakalım 936 ağırbi yük çekerken alt çekinin tamamen koparmasını bu durum aklınızda nasılbi düşünce meydana getirir :
1. motor çok güçlüdür
2. alt çeki çok dandiktir
benim aklımadaki düşünce 2. seçenek olur

Ford 5000e kafa tutabilecek eski bir JD yok mu ???
amerikan araçların tek eksik yanı çok mazot yakması mazot ucuz olunca yakıtı kısmaya gerek görmüyorlar

youtubeye girin
Baling hay with a John Deere 630 tractor and 336 baler.
yazın eski bir JD nin çok düşük bir devirde balye sardığını görürsünüz
ben buna GÜÇ derim
süper bi vidyoymuş en çok ilgimi çeken o balya makinesi balyayı nasıl fırlatıyo...

traktör teknolojisinde önemli olan ,yakıt konusunda cebinden çıkan paranın % kaçını toprağa ,aktarabiliyorsun diye düşünüyorum....