Elinize sağlık. Düşünenler için faydalı olacaktır...
Çok sert zıkkım yayı çekmek için iyi güç gerekiyor motor redüktörlü olduğu için yay falan dinlemiyor yumuşasın diye başka yay takıldı bu seferde kol geri gelmediği için hidrolik kalkmıyor. Bu şekilde kollar havadaGuzel olmus benimde aklimda olan bir uygulama fakat tumosanda lift otamatik basiliyken kuvvetli bir geri cekim uyguluyor mandala bile zor basiyoruz aceba motor ona dayanabilirmi casede serbest mi haraket ediyor lift mandali
Çam silgi motorları devamlı tek yöne dönüyor geri çevirme işlemini nasıl yapıyor bu konuda bilgi alabilirmiyimSelamın Aleyküm arkadaşlar. Çok zamandır aklımda bulunan fakat bir türlü fırsat bulup yapamadığım proje sonunda bitti. Başak selenoid bobini aldım taktım uyumlu oldu fakat sürekli elektrik olduğu için arıza verecek bende cam silgi motoru kullandım gayet sağlıklı çalışıyor. Buda videosu
Cam kaldırma indirme düğmesi takılırsa voltajı değiştirip tersi istikamette hareket ettirir, cam motoru da aynı prensip ile çalışıyor. Minibüslerde bulunan otomatik kapı motoru röle ile çalışır.Çam silgi motorları devamlı tek yöne dönüyor geri çevirme işlemini nasıl yapıyor bu konuda bilgi alabilirmiyim
o silecek motoru dönmüyormu hocam ben onu anlayamadım
hocam o makinanın tuşuna basınca sag sol yapmıyormu yada agır yükte kendini salmiyormuSelamın Aleyküm arkadaşlar. Çok zamandır aklımda bulunan fakat bir türlü fırsat bulup yapamadığım proje sonunda bitti. Başak selenoid bobini aldım taktım uyumlu oldu fakat sürekli elektrik olduğu için arıza verecek bende cam silgi motoru kullandım gayet sağlıklı çalışıyor. Buda videosu
Silecek motoru +/- yön değiştiği zaman tersine döner. Kollar yerde iken yük biniyor düğmeye basınca motor geriye doğru dönüyor ve lift o-matic mekanizması serbest bırakınca kendi yay çekiyor ve kolları yukarı kaldırıyor yani kolları havada tutan kendi orjinal yayıdırhocam o makinanın tuşuna basınca sag sol yapmıyormu yada agır yükte kendini salmiyormu
Nasıl çirkin bir tasarım yaparız diye kafa patlatmışlar sanırım. Gözlerim kanadı. Erkunt tarzı bir şey güzel olabilirdiNew Holland Yeni tt4 75 serisinde lift otomatik tuşu değişmiş elektronik olmuş acaba nasıl bir sistem yaptılar aynı sistem c serilerine de uygulanabilir mi
Eeeee ?Sürpriz projelere devam