bence jx 75 e jx 80 den daha iyi her konuda değil tabi ancak şimdi birincisi 150 bin tl daha ucuz olduğunu söylemişsin bence şu dönemler orta halli anadolu çiftçisinin keyfi harcamalar yapabileceği bir dönem değil gerçekten zor zamanlardan geçiyoruz elbette dünya çiftçilerinden geri kalmamamız gerekir imkan olarak bizler en iyilerini hakediyoruz ama herkesin bildiği sorunlar ekonomik iklim daha birçok sorun yazabilirim bence 150 bin tl az verip jx 75 e almak daha mantıklı onu başka bir ihityacında kullanırsın ya da 150 bin tl az kredi çekmiş olursun ikincisi jx 75 e euro 3 motor neredeyse tüm anadolu çiftçisinin alışık olduğu motor ve motor özellikleri olarak piston hacmi olarak 3,9-4,4 litre (massey ferguson-fıat-new holland vb ) alışık olduğumuz motor karakteristiği jx serisinde italyan f5c 3,4 litre motor var bu traktörü biraz devirli kullandırtıyo ben ilk kullandığımda çok zorlanmıştım yakıtı az olur ama 75 den üçüncüsü jx 75 e nin önü jx 80 c den uzun bununda çekişe faydası bir miktarda olsa olur bence umarım fikrimi doğru aktarabilmişimdir bunlar benim şahsi fikrim beyin fırtınasına açığım hayırlı olsun şimdiden