Daha erken çamur henüz toprak bizde [emoji1]
Görkem yarın şerefiyeye geliyorum çok mu çamur
Daha erken çamur henüz toprak bizde [emoji1]
Görkem yarın şerefiyeye geliyorum çok mu çamur
Kar daha yeni eridi nadas yapan yok ve nadas için erken çamurdur kesin hangi mevkiide tarla?
Hangi mevkiide bilmiyorum bu yıl ilk kez ekicez Elitoklardan kiraladık.
Taha bizdede an boyları karlı sürdük. Nadas tavında olmaz tabi otlatırıp nadas atıyordur görkem gübreden kar ediyor [emoji1][emoji1303]
Cengiz elitoktan mi kiraladin Abi köyün arkasinda mi kaliyo ankara yolu tarafta mi halil ünalin tarla vardi o olmasin [emoji3]
Yüksel amcanın babamla yüksel amca sıkı dosttur babam biliyo yerini ben daha tarlayı göremedim tarlalardan başımı alamadığım için [emoji4][emoji16][emoji16]
Yüksel amca bizden başka kimseye tarlasını kiraya vermemiş Allah razı olsun senelerdir onun sayesinde para kazanıyoruz kendisinide çok severiz Ailecek ve Yıllardır dostluğumuz var [emoji4]
Kolay gelsin bol kazançlar size [emoji3]
atmayın şöyle şeyler yapamıyoz nadası biz daha camın çekti yaw şeytan diyo tak pullugu git tarlaya da pulluk batmaz diye korkuyoz
Heves almalık 40-50 dönüm sür terapi gibi geldi-1 de sürdük şeytan değil toprak anadır o
))
Ne nadası bu? pancar yerimi?
Bizim beton gibi dondu her yer, mısır yeri benimde kaldı süremedik, yulaf yeriydi adam çok çiğnemiş baharda sonbahar yağmurları işlememiş, nasipse hava açsa sürmeyi deniyecez.Nail abi biz pancar nedir bilmeyiz) su yürümeden bu mevkigi sürdük nadas ekinlerde iyi oluyor bu sene böyle sürdüğümüz araziler yüzde 90-95 çıktı buğdaylar abi çok güzel nadas oldu abi cuma cumartesi Mısır yerini çıkar arada
![]()
Kadam köpüttürüyorsunuz maşallah hızlısın ama bayır aşağı [emoji3][emoji3] arada muhtarı da çek kızdırma agamı [emoji6]