Case jx 110 nadas


Yüksel amca bizden başka kimseye tarlasını kiraya vermemiş Allah razı olsun senelerdir onun sayesinde para kazanıyoruz kendisinide çok severiz Ailecek ve Yıllardır dostluğumuz var [emoji4]
 
Nail abi biz pancar nedir bilmeyiz :)) su yürümeden bu mevkigi sürdük nadas ekinlerde iyi oluyor bu sene böyle sürdüğümüz araziler yüzde 90-95 çıktı buğdaylar abi çok güzel nadas oldu abi cuma cumartesi Mısır yerini çıkar arada :)
Bizim beton gibi dondu her yer, mısır yeri benimde kaldı süremedik, yulaf yeriydi adam çok çiğnemiş baharda sonbahar yağmurları işlememiş, nasipse hava açsa sürmeyi deniyecez.
 

Benzer Konular

Hakkımızda

TrakKulüp, içinde 100.000'den fazla konuyu, 1.300.000'den fazla mesajı barındıran Türkiye'nin ilk ve en büyük traktör, tarım ekipmanları ve çiftçilik paylaşım sitesidir. 86.000 üyemiz gibi sizi de aramızda görmek isteriz.
Üst Alt