Kolay gelsin bereketli ola yarın yardıma bekliyorum
Soğuk Taha kar geliyor fazla yagmadı kaçma tarladan
Kolay gelsin bereketli ola yarın yardıma bekliyorum
Kolay gelsin Şadan.Bu zamanda iyi nadas olmuş.Bizim oralardada olmaz sanirim.Bu arada turani begendim
Alpudada kar atıştırıyo şuan Tarladayım yer sürüyorum 12-13-14-15 şubat tarla sürüyorum yarın şerefiyeye gideceğim orayıda bitirdim mi 100-150 dönüm yer kalcak
Günde 110 dönüm yer sürüyoruz 2 traktör herkes bana geleceğin tekin çolpanı diyor [emoji4][emoji106]
Allahtan sosyal insanım abi işide gezmeyide tatile gitmeyidr zamanında yapıyorum. Bizim Alpu abartmayı sever. Süt mısırı konusu açarım tabikide burada ne kadar anlatabilirim orası tartışılır. [emoji4][emoji4][emoji4] eğer ekecekseniz yardımcı olayım [emoji4]
Şadan abi geçen sene biz özgörkeyin temsilciliğini alcaktık piyası araştırmasına çıktık herkes şikayetçiydi hatta bizi onlardan zannettiler dövceklerdi çiftelerde ülker dediğin kerevitaş mı ? Ne cins tohum kullanıyorsunuz ?
Sağol Murat don fazla yoktu güzel oldu anız örten farkı bugün Taha yapıyordu onlarında toprak sert
Bende o aniz ortenden almayi dusunuyorum.Benim anizlarda sikinti yokta misir ve otlu tarlalarda yarar diye düşünüyorum.40 dekarda benim kaldi ama pancar yeri bu zamanda imkansiz
Ben ümit abiyi uyarımda o yine bildiğini yapar fito yüksek verimli tohumdur fitoda ben hiç 2000 kg altına düşmedim şimdi fito adında üretilmiyor agros f1 oldu
Ewy görkem batmak istemiyorsan tavsiye ederim tam nadas vakti [emoji1]