Ynt: case ih puma
arkadaşlar yorumlarınız için hepinize teşekkürler
kardeş normalde pumaya takacak pulluğumuz vardı ama başka markadaşa vermiştik o kullanıyor bende özgür orhon un olan 6lı alpleri taktım ama şuan için henüz pulluk almadım pumaya ama dediğin gibi dönerli pulluk almayı bende istiyorum malum fiyatlar yüksek
teşekkürler ben szin traktörün videolarını izlemiştim daha önce hem pulluk sürümünde hemde kombine ekim mk. ile çalışırken
TM biliyorsun manuel puma otomatik bu nedenle çok farklı sürüş ve güç aktarımı var TM serisine göre daha küçük motor var pumada şimdilik çok fazla çalışmadım pumayla ama TM 120 den çok daha iyi kardeş yakıt vs. zaman içnde belli olur galiba
arkadaşlar yorumlarınız için hepinize teşekkürler
ORION link=topic=74799.msg881148#msg881148 date=1397727253' Alıntı:Güzel alet ama pulluk dönerli olsa tarla tesviyesi açısından daha iyi olurmus
kardeş normalde pumaya takacak pulluğumuz vardı ama başka markadaşa vermiştik o kullanıyor bende özgür orhon un olan 6lı alpleri taktım ama şuan için henüz pulluk almadım pumaya ama dediğin gibi dönerli pulluk almayı bende istiyorum malum fiyatlar yüksek
ercumentguven link=topic=74799.msg881224#msg881224 date=1397751841' Alıntı:Hayırlı olsun guzel traktor almıssın bızdede aynısının155 lıgı var çok mennunuz kazasız belasız kullan hayırlısınla.
teşekkürler ben szin traktörün videolarını izlemiştim daha önce hem pulluk sürümünde hemde kombine ekim mk. ile çalışırken
umutmalkoc link=topic=74799.msg881240#msg881240 date=1397754171' Alıntı:maviden vazgeçip kırmızıya yönelmişiniz.tm 120 ile kıyaslarsanız artıları eksileri nelerdir
TM biliyorsun manuel puma otomatik bu nedenle çok farklı sürüş ve güç aktarımı var TM serisine göre daha küçük motor var pumada şimdilik çok fazla çalışmadım pumayla ama TM 120 den çok daha iyi kardeş yakıt vs. zaman içnde belli olur galiba