Case ih jx100 maxpro

Gecen hafta itibariyle jx100 maxpro almis bulunmaktayim sizce iyi mi yaptim.Pisman olmam insallah burda kullananlar memnun .s Düsüncelerinizi yazarsaniz sevinirim

İyi günlerde güle güle kullanın. biz de 2 yıl önce sıfır almıştık. 1.000 saate yaklaştı. Şuana kadar büyük bir problem çıkarmadı. Pişman olmazsın.

bu arada sakıncası yok ise kaça aldınız, kabinlimiydi?

hayırlı olsun geçen sene bende aldım yakıtı fazla geçen sene 4 14no pulluk ile 3 litre yakıyordu yakıtı düşürmek için pompa basıncını artırdım şu anda iyi 2buçukkg ma düştü şu anda 1100saatte müşür arızası dışinda bir sıkıntı yok

Ben 3 senedir kullanıyorum bence senın pompada problem var kardes tek tarla oldumu bi depoyla 60 dekar yer devırıoooo

TrakKulüp Mobil Uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Karga ben 3000 donum Arazide çalısıorum tarla sürme konusunda yasın kadar ihtisasım vardır pulluk ayarlamayı bılmıosan 4 kg da yakarsın

Ağa trakya toprağı söylenene göre ağır yapılı, az bile yakmış
Nadas var nadasçık var;) alpler pullukta 2litreye yakın yakıyoruz deutzlarla
Not: eskişehirliyim

Hemşerim tabı kı de öyle de abartıo millette ya bu makına 2000 tane balya basıyor bı depola 100 beygır motor emsallerine gore cok iyi milletin emegıne çamur atılıyor kızdım nokta bu Ada'm bu yazılanı okudun da çok yakıyor digcek almıcak ben kullanan biri olarak yorum yapıyorum

Hemşerim tabı kı de öyle de abartıo millette ya bu makına 2000 tane balya basıyor bı depola 100 beygır motor emsallerine gore cok iyi milletin emegıne çamur atılıyor kızdım nokta bu Ada'm bu yazılanı okudun da çok yakıyor digcek almıcak ben kullanan biri olarak yorum yapıyorum

Memnuniyet kişiden kişiye değişir kimi alır memnun kalmaz kimi alır çok memnun kalır yakıt konusuda bu şekilde
Aga sen ne kadar yakıyosun ünlü pullukla, eskişehirin neresindensin?

Karga ben 3000 donum Arazide çalısıorum tarla sürme konusunda yasın kadar ihtisasım vardır pulluk ayarlamayı bılmıosan 4 kg da yakarsın

ağa sakin ol.) bende 1000 dönüm yer işliyorum ki yaşimda senden buyuk iyide tarla sürerim 5li 14no pulluk götürdüğü yer açisindan belki 2 litrenin altına düşer ama trakyada 100 beygirlik bir makina 5li 14no pulluk çekemez