CASE IH FARMALL 85C HANEMİZE HAYIRLI OLSUN !!! (FENOMEN)

Abi çok sevindim senin adına allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin. Konularını ilgiyle okuyordum bundan sonra iyice ilgileniriz artık. Ancak ben 640 gider diye düşünmüştüm yada 135. İlgiyle okumamın sebebi 135 dir verme abi onu [emoji16] rabbim bide bizi verse artık [emoji5]

135 in yeri başka inan bütün köyün ilgisi var 135 e bizim köy mf nedir bilmez harmanda buğday balya için emanet alan oldu kahvede anlatıyolarmış neasıl bir çekişi var diye :D İşe göre motor kullancaz bundan sonra 20 hp aralıklarla 45-65-85 hp motor seçenekleri var :D

Hayırlı olsum abi . Iyi gunlerde kullan. Bende senin gibi uzun suredir araştırıyorum. Benim içinde hayirlisi olsun insallah.
Test ve yakıt verilerini belkiyoruz.

Süper motor almışsınız güle güle kullanın

Hayırlı olsun Eyüp güle güle kullanın.Zamanında bizde 640'tan 80-66 DT'ye geçince 10 basamak birden atlamış gibi olmuştuk.Sanada öyle gelecek 640'a binmek istemeyeceksin.

Hayırlı olsun hanenize bol bereketler ve rızıklar getirsin.
hepiniz sağolun. yakıt değerlerini size aktarırım yanlız kıyaslamam sadece 640 ile olur.Çekiş olarak kullandığım motorlarla + ve - yönlerini bildirim.640 dan buna binince herşey çok farklı.Yanlız ilçelerde hep dandik petrol markaları var allahdan pancar ve tarım kredi kooperatiflerinde Petrol ofisi var.

İthal oldugu icin mi rakami bu kadar yuksek ? Zira td 110 parasina 86 hp traktor .

beygir olarak bakmayın 105 modeli de 160 civarında.Bunlarda her parça aynı olduğu için 86 hp nin maliyeti fazla oluyor tabi.Birde bu hem ital yüksek standartları var mesela commonrail motor.Hi-lo şanzuman.Yağlı baskıplaka.Önaks da bulunan disk fren vs gibi + özellikleri katarsak yerlilere göre ucuz bile.

beygir olarak bakmayın 105 modeli de 160 civarında.Bunlarda her parça aynı olduğu için 86 hp nin maliyeti fazla oluyor tabi.Birde bu hem ital yüksek standartları var mesela commonrail motor.Hi-lo şanzuman.Yağlı baskıplaka.Önaks da bulunan disk fren vs gibi + özellikleri katarsak yerlilere göre ucuz bile.

Baya fark varmis dediginiz gibi .

Hayırlı olsun Eyüp güle güle kullanın.Hidrolik kolların solundakinde sağ kolunki gibi elle kolu yukarı aşağı ayarlama yeri varmı fotoğraflarda göremedim.

Hayırlı olsun Eyüp güle güle kullanın.Hidrolik kolların solundakinde sağ kolunki gibi elle kolu yukarı aşağı ayarlama yeri varmı fotoğraflarda göremedim.

sağol rıdvan.Maalesef yok.640 da da yok ama kolları baya aşağı indiği için eksikliğini hissetmedik.Bende sağı sola geçirip sağ tarafa erkuntlar gibi hidrolik yapmak mantıklı geliyor.