Bildiğim kadarı ile aynı pompa değişmiyor yaklaşık bin liralara buluyor.
Abi kusura bakma biraz rahatsız ettim ama [emoji6]Kesinlikle faydası var.ayrıca pulluk hassasiyetine de zararı yok çünkü orjinal parça.orta kolu traktör tarafında en alt pozisyonda kullanılmalı toprak altı işlerde.
Peki abi yardımcı olduğun için çok teşekkür ederim [emoji4]Serviste taktılar.pistonu daha önce araştırdım olamaz imkansız dediler bende newholland dan sipariş ettim imkansızı uyguladım orjinal.ayrıca arka çamurluk kumanda kolu da newholland dan sipariş ettim onuda kendim montaj yaptım.
Bizim traktörlerde standart çift piston.. 6 ton kaldırma kapasitesi var 8 tonluk 4 tekerli römorku çökmüştü çıkarmak için pancar dolu vaziyette hiç zorlanmadan kaldırdım..Kasislerden geçerken ekipmanda zıplama olmuyor..Koltuğun altındaki çıkışından alındığı için içerdeki liftle eşzamanlı çalışıyor sıkıntı olmuyor..Pompada bir sıkıntı yoksa pompanın değişmesi gerekmez..Ek piston çok faydalı..Peki abi lift o matic ile ilgili bir hatası olmaz dimi uyumlu çalışırımı birde ekipmandaki zıplama serpmeyi önler dimi
TrakKulüp Mobil Uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Arka çamurluk kumanda kolu kaç tl'ye geldi bende takacam.?Serviste taktılar.pistonu daha önce araştırdım olamaz imkansız dediler bende newholland dan sipariş ettim imkansızı uyguladım orjinal.ayrıca arka çamurluk kumanda kolu da newholland dan sipariş ettim onuda kendim montaj yaptım.
Teşekkür ederim abi bakalım servise gidip soracam ne diyor ellerinde varmı yoksa eğer bu new holland ın yeni tt 4 serilerinde var oradan temin edecemBizim traktörlerde standart çift piston.. 6 ton kaldırma kapasitesi var 8 tonluk 4 tekerli römorku çökmüştü çıkarmak için pancar dolu vaziyette hiç zorlanmadan kaldırdım..Kasislerden geçerken ekipmanda zıplama olmuyor..Koltuğun altındaki çıkışından alındığı için içerdeki liftle eşzamanlı çalışıyor sıkıntı olmuyor..Pompada bir sıkıntı yoksa pompanın değişmesi gerekmez..Ek piston çok faydalı..
TrakKulüp Mobil Uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kalın şase alpler 14 numaraPulluk unlu mu kaçlı
mTalk'tan gönderildi