cevaplar çok güzelde şimdi şöyle bi durum var arkadaş jxc ler için nispeten daha hafif işler için üretilmiş diyor td65d nin bile 3000kg kapasitesi var ondandamı daha hafif işler için üretilmiş hangi çağda yaşıyoruz bende 75liği var 75 bg traktör hafif işler içinmi kullanılır artı yolda çok sepiyor gaza yüklenmeye çekiniyor insan bi laka denk gelcek diye
benim agır geçtiğim yerlerden benimkinden daha küçük traktörler aynı aletlerle tam gaz geçiyor sallanmıyorbile çünkü kapasiteleri yuksek .konu dışı ama güzel traktör kullanması çok rahat lüks ama tarım için kullanışlı olduğunu sanmıyorum bikere şanzıman berbat geçen gün tarlaları sürdük 4lü12 no pulluk la biraz sertleşmiş topraklar seri bir çok seri düşüyor ve biraz zorluyo takviye 4 dede ağır kalıyor buda yakıta dokunuyo ızgara tırmıkta seri bir agır düşüyor takviye 4 le seri bir arasına bir vites daha gerekiyor 12 ileri vitesin farkı burda çıkıyor sözün kısası çok eksikleri var jxc nin mesela intercooler yok lift daha yeni takılmaya başlandı çift çeker difransiyel kilidi elektronik değil çift çekere aldınmı tekrar çıkarmak istedinmi ikide bir geçmiyor uğraşıyosun geircem diye bi aşagı yukarı kuvvetine diyecek sözüm yok ama bukadar traktörün içinde jxc almak biraz gereksiz diye düşünüyorum çünkü ucuz değil 100000 e yakın fiyatı var bu paraları ne için veriyoruz boş bi traktör içinmi ama yapcak bişey yok aldık bikere kullanıcaz lakin gene de seviyorum motorumu malım sonuçta