Sağolun. Kız benim değil ablamınmaşallah hocam senin kızdan büyuk olmuşlar
TrakKulüp Mobil Uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Sağolun. Kız benim değil ablamınmaşallah hocam senin kızdan büyuk olmuşlar
Evet fiyatlar insanda heves bırakmıyor... ben hobi için bulduğum ilginç tohumlar fidanlar veya hayvanları yetiştirmeye çalışıyorum. Bunlar da küçük bi biber tarlasının içine denemek için ektiğim karpuzlar.2 seneye kadar bizde ekiyoduk artik masrafi dahi kurtarmiyor bugun 15 20 kurustu bizim burda seneye 50 donum ekicem yerini simdiden ikiledim
Masallah nasil temin edebiliriz dohumu kullanabiliyormusun yoksa hibritmiEkli dosyayı görüntüle 20843Ekli dosyayı görüntüle 20844Ekli dosyayı görüntüle 20845
Bunları az önce çektim. Tartım da yaptım fakat yanlız olduğum için fotoğraf çekemedim. Akttaki yem çuvalı tartım yapmak için kullandığın çuval. 34,7 kg geldi bi tanesi
Bunlar geçen yıl aldığım tohumlardan çıktılar yani f1 değiller. Ama başlıkta yazan ismiyle google da ararsan izmir de zengarden diye bi firma satıyor ordan temin edebilirsinMasallah nasil temin edebiliriz dohumu kullanabiliyormusun yoksa hibritmi
Hay maşşallahhEkli dosyayı görüntüle 20843Ekli dosyayı görüntüle 20844Ekli dosyayı görüntüle 20845
Bunları az önce çektim. Tartım da yaptım fakat yanlız olduğum için fotoğraf çekemedim. Akttaki yem çuvalı tartım yapmak için kullandığın çuval. 34,7 kg geldi bi tanesi
Kopardık yarın festival gibi bişey var oraya götürcez. Olmuşlardır artık ama bunlar biraz farklı kesin olgundur diyememMasallah ne Zaman olacak ekim geliyor
Sağolun teşekkürlerKarpuzda biberlerde şahane görünüyorlar bereketli olsun