abi anneyede yonca balyası ver iştah açıcı iğne vur o da toparlar
Buzağı güzelmiş bizimde ilkine doğum yapan düvemizde başımıza geldi günde bir kaçkere kara merhem ile bileklerine masaj yapın birde düz şekilde bastırmaya çalışın gün içinde ilaçları unuttum bakıp söylicem onları da kalsiyum eksiklipinde n oluyorArkadaslar buzagi yeni dogdu ön ayaklarin ustune duramiyor katlıyor
Dediklerini vurdum usta bakalim annesi bisey yemiyor dogum zor oldu
Tesekkurler ustaBuzağı güzelmiş bizimde ilkine doğum yapan düvemizde başımıza geldi günde bir kaçkere kara merhem ile bileklerine masaj yapın birde düz şekilde bastırmaya çalışın gün içinde ilaçları unuttum bakıp söylicem onları da kalsiyum eksiklipinde n oluyor
Yeldifti ilaç ama dozajını bilmiyorum veteriner e danışın yine yeldif ve kara merhem ile 3-4 gün içinde iyileşmiştiTesekkurler usta
Yeldif kac gun vurdunYeldifti ilaç ama dozajını bilmiyorum veteriner e danışın yine yeldif ve kara merhem ile 3-4 gün içinde iyileşmişti
Yanlış bilgi vermeyeyim tam hatırlamıyorum ustaYeldif kac gun vurdun
Buzağı maya almıştır umarim ilk 6 saatte annesinden kolesturum almıştırAnasida hasta sut vermiyir baska inegin altinda emiyor ishal edermi gelismesi dururmu buzaginin
Buzağı maya almıştır umarim ilk 6 saatte annesinden kolesturum almıştır
Yoksa düşük ihtimal yasamasi
Tedbir olarak septisemi aşısı yardimci tozlar var ama kesun çözüm değil anne sütü gibi olmaz
Ben ilk 15 gün annesinin sütünü vermeye çalışırım
Anne hasta ise tahminim kuru dönemde yanlış beslenmistir
Benim sana tavsiyem bu işi yapacaksan ot ver ineklere kış için kuru ot tedarik et mera varsa meraya cikar
İnekleri saman ve fabrika yemi ile beslersen birde bağlı sıkıntılari çözmek zor
Buzağı maya almıştır umarim ilk 6 saatte annesinden kolesturum almıştır
Yoksa düşük ihtimal yasamasi
Tedbir olarak septisemi aşısı yardimci tozlar var ama kesun çözüm değil anne sütü gibi olmaz
Ben ilk 15 gün annesinin sütünü vermeye çalışırım
Anne hasta ise tahminim kuru dönemde yanlış beslenmistir
Benim sana tavsiyem bu işi yapacaksan ot ver ineklere kış için kuru ot tedarik et mera varsa meraya cikar
İnekleri saman ve fabrika yemi ile beslersen birde bağlı sıkıntılari çözmek zor
Baskan buzagi noldumerak ettim
ustam ineklerden foto paylaşabilirmisin.27 gun aldi bizagi bugun dogum oldu veterineri cagirdik buzagi cok buyuktu kafayi. Cikardik canliydi gerisi cikmadi buzagi öldü
Baskan gecmis olsun cok uzuldum
Aynen hayirli olsun baskan ben pek bilmem ama hangi dananin buzagisi felan diye bir konu var ya onu oku biraz guzel bilgiler var anasi danasi hepsi yaziyorCan saolsun ben boyle buyuk erkek buzagi gormedim