Ya kardeşim bak bişey paylaştık içine .......resmen ben aldım alacağım demiyorum alabilen alır zaten parası olanın krediyle devletle bankayla işi olmaz alamayan için 10 yıl faizsiz kredi kötü bişey olmasa gerek neden bu kadar tepki gosterdin valla ilginç anlamadım isteyen alır isteyen almaz bu kadar basit keşke herkes çok kazansa emeğinin karşılığını alsa benim amacım insanlar gidip galaerilerden yıllık senetle alıyor dünya faiz ödüyor banka vermeyince adam ne yapsın mecburen alıyor en azindan bubdertten kurtulunur çiftçinin parası cebinde kalır galericye tefeciye faziciye kaptirmaz ha devlet verirmi tabikide vermez hele faizsin 10 yıllık asla vermez benimkisi istek temenni dilek bunda bu kadar hırs yapacak ne var vallahi anlamadım adresimi yazdım beklerim gel gör ben kredi pesinde koşan dilenen bir insan değilim devlet verirse imkan saglarsada iyi olur diyorum hepsi bu keşke yakıt gübre sertifikalı tohum ücretsiz arazi ve analiz desteği sağlasa keşke yapsaMerak etme seni ve komşularını alacak kadar Tarkan da var traktorumde var senin derdin başka telefonunu Verde kasintini gidereyim ezik herif
Babamın tarlasina seni eşek niyetine sokmam bile sen kimsin
Moderatör tarafında düzenlendi: