Burtarım Fuarı Fendt Standı

Ynt: Burtarım Fuarı Fendt Standı

LA SIYAH 936 KACA LIRA BI KAC TANE SIPARIS VEREIYIM

barin link=topic=8208.msg86899#msg86899 date=1224533391' Alıntı:
Ben fuardaydım. Fendt görevlileride alanın darlığından şikayetciydi. Yer istemelerine rağmen alamamışlar. Hatta bir çok firma dışarda katılmak zorunda kalmış.

Demekki gitmedim ama darlığın mantıklı bir açıklama sı varmış !!!!!!!!!!!!!

barin link=topic=8208.msg86899#msg86899 date=1224533391' Alıntı:
Ben fuardaydım. Fendt görevlileride alanın darlığından şikayetciydi. Yer istemelerine rağmen alamamışlar. Hatta bir çok firma dışarda katılmak zorunda kalmış.
alanıın darlıığğıından mıı yoksa para vermekten korktuklarıı için mi==? :) peki nasııl oluyor da landininin standıı fendt ten büyük oluyordu veya bir case ih in standı bir salonun yarıısıı olabiliyor veya şşahsuvaroğlunun bir salonun %75 ini nasııl alabiliyor o dediğğin birçok firma dıışşarııda katıılmak zorunda kalmadıı kendileri dıışşarııda olmak istedi örneğin new holland ve john deere nasııl oluyorda koskoca salonun içinde yer bulup birde görseli iyi olsun diye dıışşarııya koyuyor?? ?? herşşey istekle olur arkadaşıım ...Örneğin new holand test sürüşşşleri bile yaptıı yer dar ise neden tek bir firmaya onca yer versinler ki????Bence ve fuara katıılan benim tanııdıığğıım bir çok kişinin sölediği ve yorumu olarak söylüyorum fendt bu fuar sıınavıından geçemedi ... (ksinlikle yanlıış anlaşşıılmasıın fendt e kötü demiyorum sadece bu fuar FENDT e bir dünya markasıına yakıışşıır olmalııydıı)
Saygılar...

insomnia link=topic=8208.msg87039#msg87039 date=1224604373' Alıntı:
Demekki gitmedim ama darlığın mantıklı bir açıklama sı varmış !!!!!!!!!!!!!
her tez çürüyebilir erkan abi !!!!!! emin ol tüyap dan tanıdığım ve müşşterim olan arklarıım var onlarla görüşştüm bizden ne kadar yer isteniyorsa ücreti karşşıılıığğıı istediğği yeri verdik dediler ve o gün orada araba pazarıı vardıı eğğer çok taleb olsaydıı araba pazarıınıı o gün kurdurmaz orasıınıı da ziyaretçilere açardıık dediler.Arz talep meselesi...

dennizs link=topic=8208.msg87426#msg87426 date=1224699584' Alıntı:
her tez çürüyebilir erkan abi !!!!!! emin ol tüyap dan tanıdığım ve müşşterim olan arklarıım var onlarla görüşştüm bizden ne kadar yer isteniyorsa ücreti karşşıılıığğıı istediğği yeri verdik dediler ve o gün orada araba pazarıı vardıı eğğer çok taleb olsaydıı araba pazarıınıı o gün kurdurmaz orasıınıı da ziyaretçilere açardıık dediler.Arz talep meselesi...

Deniz tezine hakveriyorum burgaz fuarındada yerin iyi olmasına rağmen telep azdı hatta park yürüyüşüne çıkar gibi çekirdek çıtlayanlar da vardı önemli olan birilerine bişeyler kazandırılabiliyorsa fayda sağlanabiliyorsa ne mutlu orada bulunan tüm marka arkadaşlarına atilla abim şahittir X markanın içinde yarım saat oturduk gezdik inceledik anahtarı üzerinde olsaydı belkide gezmeye gidecektik yeller esiyor standta böyle ilginç şeylerde olabiliyor

insomnia link=topic=8208.msg87434#msg87434 date=1224699913' Alıntı:
Deniz tezine hakveriyorum burgaz fuarındada yerin iyi olmasına rağmen telep azdı hatta park yürüyüşüne çıkar gibi çekirdek çıtlayanlar da vardı önemli olan birilerine bişeyler kazandırılabiliyorsa fayda sağlanabiliyorsa ne mutlu orada bulunan tüm marka arkadaşlarına atilla abim şahittir X markanın içinde yarım saat oturduk gezdik inceledik anahtarı üzerinde olsaydı belkide gezmeye gidecektik yeller esiyor standta böyle ilginç şeylerde olabiliyor
burgaz fuarında traktörü çalıştırıp 5 - 10 metre kullanma imkanı vardı...

burtarıımda traktörü çalıışştıırmak ne hacet binmek etrafıınıı dolaşşmak bile 4 bilinmeyenli denklemdi