BUNUN NE OLDUĞUNU BEN ANLAMADIM....?????

: BUNUN NE OLDUĞUNU BEN ANLAMADIM....?????

Ben onu anladım da daha önce yazmayı unutmuşum Örneğin o sistem NewHolland T5000 serisinden bir traktöre de takılsa o JohnDeere nin Direksiyonu takılacak o direksiyon

Ynt: BUNUN NE OLDUĞUNU BEN ANLAMADIM....?????

Ben bu fotorafı daha önceden görmüştüm inanamadım traktör Fendt ve john deere in sitesinde yer alıyor en azından sitede Fendt in adı geçseydi zaten Fendt o sistemi kullanmıyorki benim bildiim yanlışım varsa düzeltin...

Dragger link=topic=1650.msg55781#msg55781 date=1215522911' Alıntı:
Ben bu fotorafı daha önceden görmüştüm inanamadım traktör Fendt ve john deere in sitesinde yer alıyor en azından sitede Fendt in adı geçseydi zaten Fendt o sistemi kullanmıyorki benim bildiim yanlışım varsa düzeltin...
yanlışın yok ki...

Direksiyondaki amblem ve JD kontrol paneli photoshop işi belli arada kaybolan pixel lerden zaten işi bilmeyen bir kişi onları oraya koymuş...

D_Artagnan link=topic=1650.msg56148#msg56148 date=1215645144' Alıntı:
Direksiyondaki amblem ve JD kontrol paneli photoshop işi belli arada kaybolan pixel lerden zaten işi bilmeyen bir kişi onları oraya koymuş...

eğlenmiştir garip