Dondurulmuş limonun şaşırtıcı faydası
Bunların tamamı donmuş limondadır.
Restoranlardaki çoğu bilinçli tüketiciler limonun tamamını
kullanır veya tüketirler, hiç bir kısmını ziyan etmezler.
Ziyan etmeden limonun tamamını nasıl kullanırsınız?
Basit Limonu (yıkayıp) buz dolabınızın buzluk bölümüne
koyuyorsunuz. Donduktan sonra mutfak rendesini alıp
limonun tamamını rendeleyebilirsiniz. Soymanız falan
gerekmiyor. Rendelenmişini yemeklerinizin üzerine serpebilir,
sebze salatasına, dondurmaya, çorbaya, makarnaya, makarna
sosuna, suşiye, balık porsiyonlarına katabilirsiniz.
Yemeklerin tamamı, daha önce hiç tatmadığınız mükemmel bir
lezzet kazanacaktır.
Büyük olasılıkla, limon denince sadece limon suyu ve vitamin
C aklınıza gelir. Sadece bu kadar olduğunu düşünürsünüz.
Artık limonun gizemlerini öğrenince onu kupada içeceğiniz
hazır çorbalarınıza bile katabileceksiniz.
Limonun tamamını kullanmanın, bir kısmını ziyan etmeyip
yemeklerinize yeni bir lezzet katması dışında asıl avantajı
nedir?
Rendelenmiş limonunuz, limonun sadece suyunda
bulunandan 5 veya 10 kat daha fazla vitamin içerir. Ve evet,
şimdiye kadar bunu kaybediyordunuz. Ama bundan sonra, tüm
limonu dondurmak gibi basit bir işlem sonrasında, onu
rendeleyip yemeklerinizin üzerine serperek tüm besleyici
özelliklerini kullanıyor olacak, yani daha sağlıklı besleniyor
olacaksınız. Ayrıca rendelenmiş limonun dinçleştirici ve
vücuttaki toksinleri giderici etkisinden yararlanacaksınız.
İşte bunun için limonunuzu buzluğa koyun, donsun ve her gün
yemeklerinizin üzerine rendeleyin. Böylece, yiyecek ve
içeceklerinizi daha leziz hale getirip daha sağlıklı ve uzun
yaşamın anahtarını kullanıyor olun! İşte limonun gizemi
budur! Geç bile olsa başlayın, HİÇ olmamasından İYİDİR!
Limonun sürpriz yararlarından faydalanın!
Bunların tamamı donmuş limondadır.
Restoranlardaki çoğu bilinçli tüketiciler limonun tamamını
kullanır veya tüketirler, hiç bir kısmını ziyan etmezler.
Ziyan etmeden limonun tamamını nasıl kullanırsınız?
Basit Limonu (yıkayıp) buz dolabınızın buzluk bölümüne
koyuyorsunuz. Donduktan sonra mutfak rendesini alıp
limonun tamamını rendeleyebilirsiniz. Soymanız falan
gerekmiyor. Rendelenmişini yemeklerinizin üzerine serpebilir,
sebze salatasına, dondurmaya, çorbaya, makarnaya, makarna
sosuna, suşiye, balık porsiyonlarına katabilirsiniz.
Yemeklerin tamamı, daha önce hiç tatmadığınız mükemmel bir
lezzet kazanacaktır.
Büyük olasılıkla, limon denince sadece limon suyu ve vitamin
C aklınıza gelir. Sadece bu kadar olduğunu düşünürsünüz.
Artık limonun gizemlerini öğrenince onu kupada içeceğiniz
hazır çorbalarınıza bile katabileceksiniz.
Limonun tamamını kullanmanın, bir kısmını ziyan etmeyip
yemeklerinize yeni bir lezzet katması dışında asıl avantajı
nedir?
Rendelenmiş limonunuz, limonun sadece suyunda
bulunandan 5 veya 10 kat daha fazla vitamin içerir. Ve evet,
şimdiye kadar bunu kaybediyordunuz. Ama bundan sonra, tüm
limonu dondurmak gibi basit bir işlem sonrasında, onu
rendeleyip yemeklerinizin üzerine serperek tüm besleyici
özelliklerini kullanıyor olacak, yani daha sağlıklı besleniyor
olacaksınız. Ayrıca rendelenmiş limonun dinçleştirici ve
vücuttaki toksinleri giderici etkisinden yararlanacaksınız.
İşte bunun için limonunuzu buzluğa koyun, donsun ve her gün
yemeklerinizin üzerine rendeleyin. Böylece, yiyecek ve
içeceklerinizi daha leziz hale getirip daha sağlıklı ve uzun
yaşamın anahtarını kullanıyor olun! İşte limonun gizemi
budur! Geç bile olsa başlayın, HİÇ olmamasından İYİDİR!
Limonun sürpriz yararlarından faydalanın!