Bereketli olsun Gürcan
Çıkış ne zaman olmuştu.Kolay gelsin bereketli olsun Ekli dosyayı görüntüle 33933Ekli dosyayı görüntüle 33934Ekli dosyayı görüntüle 33935
Bizimkiler bu şekilde ekim ayının 10 nunda ekmiştik üre atsakmı bilemedik biraz erken ilerlediler yer Sinop durağan
Çıkış ne zaman olmuştu.
90 gun sonra ust gubre atilir
Buğdayı ekim ayina ektiniz topraktan çıkışı yani çimlenmesi ne zaman oldu?10 Haziran’da ettik 13 Haziran’da yağmur yağdı bir hafta on gün içersinde çıkışlara başladılar
Fakat buna gübre atarsak yatar mı diye endişeliyiz ben de düşünüyorum atmaya ama bir taraftan da fazla kuvvete gidip yatar mı diye endişe ediyoruz
Ok bende bundan ekiyorum.Üst gubre atilir .90 günlük süre doluyor.Şubat girince yada içinde atilirGübre taş 18’e 46 20 kg atmıştık tohum sertifikalı Ceyhan 99
Bu sene bizde geç ekildi.Yağışlar geç kaldi.Aralik başı gibi ektik.Şimdi İnanirmisiniz,yağış fazlaligindan daha tarlaya yaklaşamadık,çıkış nasil bilmiyorum.Şu birkaç gün yağış yok sanirim.Sali günü bakacagim.Inşallah.Hasat haziran sonu temmuz ilk haftasi gibi biçiliyorSizinkiler ne durumda hangi tarihlerde Ektiniz hangi tarihlerde hasata da geliyor
Bizim adanada 15 mayis gibi basliyor suan bu boyda bugdaylar
Kasım 19 da 28 kg zümrüt çesiti bugdayla 25 kg 20.20 taban gubresiyle ekildiSiz hangi ayın kaçında ettiniz çeşidiniz nedir tabana hangi gübreyi kaç kilogram kullandınız
29 aralikta 15 kg üre atildi bizimkilere bizim yerler kıraç yatma gibi derdimiz yokE Bizim bölgede şu ana kadar en erken Haziran’ın 20 siydi imkanı yok 15 Mayıs’ta falan hasat havalar o kadar sıcak gitmiyor o tarihte sanırım yatacak mahsülüler Üre gübresi atmasak mı acaba
Abi iyi geceler 90 gün ne için bizim oralarda genelde 40 ila 50 gunlerde atilirÇıkış ne zaman olmuştu.
90 gun sonra ust gubre atilir
Bu süre genelde değişmez. Bir 90 gün sonrada 2. Üst gübre atilir.Abi iyi geceler 90 gün ne için bizim oralarda genelde 40 ila 50 gunlerde atilir
Abi imkani yok mart in ortasinda çicekte oluyo genelde bizde hava hic soguk gitmiyor kiBu süre genelde değişmez. Bir 90 gün sonrada 2. Üst gübre atilir.
Buğdayın gelişme periyoduna göre azot ihtiyaci böyledir
Bölge niz ?Adana için. Ziraat teknisyenlerine danışın derim ama siz yaşayarak bilirsiniz.Sicak iklim de çabuk gelişiyor tabiiAbi imkani yok mart in ortasinda çicekte oluyo genelde bizde hava hic soguk gitmiyor ki
Adana yumurtalik sahildeyizBölge niz ?
Kolay gelsin bereketli olsun Ekli dosyayı görüntüle 33933Ekli dosyayı görüntüle 33934Ekli dosyayı görüntüle 33935
Bizimkiler bu şekilde ekim ayının 10 nunda ekmiştik üre atsakmı bilemedik biraz erken ilerlediler yer Sinop durağan