Kolay gelsin Süleyman .Vital daha önce kullandınız mı nasıl?
Kullandım Şuayip abi verime ve buğdayın değerlerine etkisi var.
Gelicem az kaldı [emoji1]Güldüm nedense . Vay be adam bize inanmıyor işin sağlamasını da yapıyor Bi kıpırtı başlamış sende abi acilen buraya gelip canlıyı görmen gerek
Vitalin içeriği nasıl? Hangi firmanın ürünü
Gelicem az kaldı [emoji1]
Süleymanın konuyu dağıtmayalım az kaldı sabret.Bu arada Trakkulup un google play uygulaması süper.Hadi bakalım beklemedeyiz biz buğdaylar iyi gözüksün diye yeşil boyada sıkıyoruz yağmurdan önce gel de akmasın boyalar
Vitalin içeriği nasıl? Hangi firmanın ürünü
Güldüm nedense . Vay be adam bize inanmıyor işin sağlamasını da yapıyor Bi kıpırtı başlamış sende abi acilen buraya gelip canlıyı görmen gerek
Timac agro nün Şuayip abi sıvı halde NPK çözeltisi ve mikro elementler var içeriğinde. Oran olarak düşük ama ne hikmetse etkili Esperia da geçen sene 14.6 protein geldi fiyatı düşündürüyor ama değer.
Süleyman dediğin gibi içerik bilgilerine gore aşırı fayda sağlaması zor .Ama kullananlar nedense vazgecemiyor.Timac agro nün Şuayip abi sıvı halde NPK çözeltisi ve mikro elementler var içeriğinde. Oran olarak düşük ama ne hikmetse etkili Esperia da geçen sene 14.6 protein geldi fiyatı düşündürüyor ama değer.
Pas atımına devam..
5 litresi kaç para, ne kadar yer atıyor?
Süleyman dediğin gibi içerik bilgilerine gore aşırı fayda sağlaması zor .Ama kullananlar nedense vazgecemiyor.
kolay gelsin sülyman kardeş yağmurda yağdı devamı geliyor bizede yağdı galeteya hkında bigi vereyim verim çok yüksek 900 kg ve üstü sen bu bakımla rekor yaparsın inşallah buğdayın boyu kısa oluyor 65 veya70 cm başak 8 ila 9 cm tane sayısı 70 ,74 çivarı saman yok dencek kadar az dlm 15 balya tane dolgun ve güzel yarım yuvarlak selamlar,