Hidrolik kanat oluşundan memnun musunuz? Aradaki verilen fiyat farkına deger mi sizce?
Bereketli olsun, kolay gelsin. Alka ekmedin mi bu sene
Kolay gelsin buğdaylarada maşallah diyelim Madisonu kullandınmı daha önce memnunmusun? Bizde madison düşünüyoruz yağmurdan sonra atıcaz büyük ihtimal
Kolay gelsin Süleyman.Buğdayların gidişat güzel bir de yağmur vurursa deme keyfine Buğdaya işlem süne haricinde bitmiş.
Kolay gelsin Süleyman.Buğdayların gidişat güzel bir de yağmur vurursa deme keyfine Buğdaya işlem süne haricinde bitmiş.
bereketli olsun maşallah buğdaylar güzel kardeşim ,galetya çok yüksek verimi var ben geçen yıl ektim yağmur nisan 24 ten sonra yağmadı halde 500 kg aldım yağmur olsaydı ziratçi 800 kg alırdın dedı inşsllah sana kısmet olur selam,
Maşallah senesi bol olsun Süleyman bey.
Oooo Süleyman bey kolay gelsin. Maşallahı var. Allah tane bereketi versin.
Kolay gelsin bereketli olsun. Buğdaylar güzel görünüyor. Allah biçmeyide nasip etsin
Bereketli olsun Süleyman abi buğdayların maşallahı var
Golia ve Galeteya buğday cinslerini kaç senedir ekiyorsun?
Bizim burada daha önce hiç ekilmedi ve duymadım...
Bereketli olur inşallah süleyman bey allah biçip yemeyide nasip etsin
Bereketli olsun, şu ana gübrelemede sizin miktarların yarısı kadar aynı sayıda uygulama yaptım yalnız; ot ilacı hariç başka bişey yapmadık, yapamadık henüz pas ve septorya benzeri bi hastalık yok, virüs neynde yok, sizden 1 ay geriden ilerliyoruz, iklim ne getirecek zamanla görcez.
Bereketli olsun inşallah. Allah yedirmeyide nasip etsin.