Stres yaptığı doğrudur. Granstar etkili olmuyor diye dekara 2 Gr attım. Atılan yerlerde başaklar küçük kaldı. Hiç atmasaydım ota boğdursaydım aynı verimi alırdım.Bu ilacı kullandım, 10 yada 12 dekara kadar oneriyorlar. Tarla çim inde etkisi zayıf, yabani yulafda ise bitki bir duruyor sonra gelişimine devam ediyor. Kurak şartlarda stres yapıyor.
Buğday yabani ot mücadelesinde atlantis kullandım, bir set 20 dekara kullanılıyor. Çok etkili.Fiyati bi tık pahalıdır.4 -5 yıldır hektas tesla kullanıyorum. Bence mükemmel.Yanina 150 gr üre de katıyorum. Bir set 20 dekara atıyoruz.Genis,dar yaprak,çim farketmiyor.Hic kaçırmaz. Fiyatı 1000 tl olması lazim.
Yalnız her ilaç stres yapıyor bence.Kesin yağmur görmeden (ben bu kararı şöyle veriyorum. Yakın çevremi bir kaç hava durumu sitesinden takip ediyor,en az iki yada üç gün yağmur gösterirse hamle yapıyorum. Bazen o bile tutmuyor,nasip)ilaçlama yapılmamalı diye düşünüyorum...
Ben dekara 40 ml ester+2 gram granstar veya dekara 80-100 ml cutteng kullanıyorum bir stres olmuyor.Ama sulu tarım.Stres yaptığı doğrudur. Granstar etkili olmuyor diye dekara 2 Gr attım. Atılan yerlerde başaklar küçük kaldı. Hiç atmasaydım ota boğdursaydım aynı verimi alırdım.
Ester 1 hafta etkili oluyor ekin gelişiyor. Granstar 20 gün sonra etki ediyor. Kritik döneme gelirse sıkıntı...
Top cup240mı stres yapıp yulafi öldürmüyor Boyle birsey olmaz atısta bır sıkıntı vardır devamlı karıştırıcı acık olmalı ilac holderde toplanıyor oule bır sıkıntı olmuşturBu ilacı kullandım, 10 yada 12 dekara kadar oneriyorlar. Tarla çim inde etkisi zayıf, yabani yulafda ise bitki bir duruyor sonra gelişimine devam ediyor. Kurak şartlarda stres yapıyor.
Buğday yabani ot mücadelesinde atlantis kullandım, bir set 20 dekara kullanılıyor. Çok etkili.Fiyati bi tık pahalıdır.4 -5 yıldır hektas tesla kullanıyorum. Bence mükemmel.Yanina 150 gr üre de katıyorum. Bir set 20 dekara atıyoruz.Genis,dar yaprak,çim farketmiyor.Hic kaçırmaz. Fiyatı 1000 tl olması lazim.
Yalnız her ilaç stres yapıyor bence.Kesin yağmur görmeden (ben bu kararı şöyle veriyorum. Yakın çevremi bir kaç hava durumu sitesinden takip ediyor,en az iki yada üç gün yağmur gösterirse hamle yapıyorum. Bazen o bile tutmuyor,nasip)ilaçlama yapılmamalı diye düşünüyorum...