İsabion ne kadardır, kaç dönüşme kullanılır, megafol nekadar kaç dönü e kullanılır, pas ilacıylamı atıyorsunuzBu ikili ölümüne yarışır benim gözümde ikisi de kendi markasının en üst segment ürünü.
Kaç uygulama yapıyorsunuz teşekkürler
İsabion ne kadardır, kaç dönüşme kullanılır, megafol nekadar kaç dönü e kullanılır, pas ilacıylamı atıyorsunuzBu ikili ölümüne yarışır benim gözümde ikisi de kendi markasının en üst segment ürünü.
Isabıon 195 lira 5 L.
25 dönüme uygulanıyor
20 litresi 780 lira 100 dönüme uygulanıyor
Fiyat güncel.
Isabıon 195 lira 5 L.
25 dönüme uygulanıyor
20 litresi 780 lira 100 dönüme uygulanıyor
Fiyat güncel.
Nereden fiyat aldın?Bu gun yeni bir fiyat aldim 5 L Isabıon 150 lira
Daha önce Isabıon hiç kullanmadım ama uygulama yapanlar bir defa yetmez 20 gün ara ile uygulama yapmalısınız diyor .
Ayrıca pas ilacı döneminde daha etkili olurmuş
Son pas ilaclari ile ben geçen yil kullandim .Çok çabuk hasata getiriyor. Bence daha erken kullanilmasi gerek diye düşünüyorum
Valla isabionu da denedim megafolu'da. Güzel ürünler ama fiyat performans olarak Doğan Can Seyhan Bey'in Yaprakcan ürününü geçen sene buğday, ayçiçeği ve nohutta kullandım. Taban gübresiz kumsal tarlada potasyum ve magnezyum yerlerde olan tarlada 580 kg buğday biçtik. Diğer ürünlerde 320 kg ayçiçeği 290 kg nohut biçtik. Türkiye'de geçtiğimiz yıl 290 kg nohut biçen daha duymadım. Babam da daha 320 kg ayçiçeğini bizim tarlalarda görmemiş. Ayçiçeğini 3 tarlada denedim. 38 dekar ayçiçeğinin 30 dekarına kullandığım yer 320 kg ayçiçeği verdi. 33 dekar ayçiçeğinin 25 dekarına attığım yer 290 kg verdi. 42 dekar tarlaya kullanmadım 250 kg ayçiçeği biçtik. Kullandığım yerle kullanmadığım yerin ayçiçeğinin analizini yaptırdım. 75 gr bor ile kullandım yaprakcanı. Yağ oranı 4 puan yüksek çıktı.
Fiyat ne kadar dönüme kaç lt ürünü nerden buluruz
İki senedir kullanıyorum memnunum içerisin 20-20-20 damlama gübresi,kombi,çinkoda ilave ediyordum hepsi gübretaşın.Gubretasinki nasıl peki forceful olan kullanan oldu mu hiç?
İki senedir kullanıyorum memnunum içerisin 20-20-20 damlama gübresi,kombi,çinkoda ilave ediyordum hepsi gübretaşın.
Kullanabileceğiniz en etkili ve uygun maliyetli ürün YaprakCAN'dır. İçeriğinde;
Hayvansal menseili amino asit (%10)
Protein
Fulvik asit (%5-%10)[Gerçek saf hali]
Organik azot(%3)
Organik karbon(%20 uzeri)
Organik fosfor(%1)
Potasyum(%7)
Fosfor(%5)
Azot (%5-%10)
Cinko(%1)
Bakir(%1)
Kukurt(%5) mevcutur.
Bu içerikleri bir arada üretebilen bir firma ve ürün yoktur.
Fiyatı ise 20 lt 220 TL.
Sitede birçok kullanıcı mevcuttur.
#YaprakCAN buğdaya kokbogaz ve pas ile birlikte uygulanabilir.
Dekara uygulama başı 400 ml uygulanir
1.uygulamada saçak kökler %50-%80 arasi artar.
Iletim demetleri ekatra çalışır, bitki kokbogaza karsi direncli olur, kardeşler ana seviyesine gelir, ve basak taslagi %10-%15 arasi buyur. Ve esit basak taslagi çıkar.
2.uygulamada; sap genişler, bayrak yaprak genişler ve omru uzar, basaklar cok daha iyi dolgunlasir.
Fiyat: 20 lt, 220 TL'dir.
Uygulama dozu: 400 ml/dekar ( Uygulama başı)
Daha detaylı bilgi almak için;
0531 858 44 02 benim numaramdır. Arayabilirsiniz.