Buğday ot ilacı

Bende kara çim var ondan bunu tavsiye ettiler sanırım

Karaçim için axialden başkası yalan. Ama geç de kalmamak lazım axial için Buğday bir karış boyu geçtikten sonra tam doz baya zarar veriyor buğdaya. Hele başak taslağı toprak üstüne çıkmadan mutlaka atmak gerekir. Siz amino asidi eksik etmeyin atarken buğdaylarınız ne aşamada bilmiyorum ama.

• Beğen
Tepkiler: ziyaretci01
Karaçim için axialden başkası yalan. Ama geç de kalmamak lazım axial için Buğday bir karış boyu geçtikten sonra tam doz baya zarar veriyor buğdaya. Hele başak taslağı toprak üstüne çıkmadan mutlaka atmak gerekir. Siz amino asidi eksik etmeyin atarken buğdaylarınız ne aşamada bilmiyorum ama.
Şuan 1 karis civarında boy var bir hafta önce böyleydi zaten hava soğuk gitti kar yağmur yağdı devamlı bugün açıldı son hali buydu
IMG-20200319-WA0003.jpg
IMG_20200319_135341793.jpg
IMG-20200319-WA0001.jpg

Hocam tam zamanı sen buna geciktirmeden at axiali. Ek bi yapıştırıya gerek yok. 100 gram kadar amino asit ver en az dekara 30 litre su ile at. 600 litre ile 20 dekara at en fazla. Başka hiç bişey karıştırma bi de tek at. Ben sadece hektas magnolia karıştırıyorum. Beraber karışabildiği bildiğim tek ilaç bu. Geniş yapraklı ot için. Diğerlerine göre biraz pahalı ama birlikte atabildiğinde iyi oluyor.

Axial biraz sıkıntılı bi ilaç doğru ama 1 hafta içersinde üzerine bi 10 kg kadar yağmur yağarsa amino asit ile birlikte hemen toparlar. Hatta belki hiç etkilenmeyebilir. Başka bişey deneyerek ne vakit ne para kaybet karaçime.

• Beğen
Tepkiler: ziyaretci01
Hocam tam zamanı sen buna geciktirmeden at axiali. Ek bi yapıştırıya gerek yok. 100 gram kadar amino asit ver en az dekara 30 litre su ile at. 600 litre ile 20 dekara at en fazla. Başka hiç bişey karıştırma bi de tek at. Ben sadece hektas magnolia karıştırıyorum. Beraber karışabildiği bildiğim tek ilaç bu. Geniş yapraklı ot için. Diğerlerine göre biraz pahalı ama birlikte atabildiğinde iyi oluyor.

Axial biraz sıkıntılı bi ilaç doğru ama 1 hafta içersinde üzerine bi 10 kg kadar yağmur yağarsa amino asit ile birlikte hemen toparlar. Hatta belki hiç etkilenmeyebilir. Başka bişey deneyerek ne vakit ne para kaybet karaçime.
Eyvallah sağolasın pazar veya pazartesi aticam kısmetse Perşembe de diğer ilacla beraber Amino asit içeren bişey atayım o zaman

• Beğen
Tepkiler: aenema
Maşallah buğdayın da tam kıvamında. Erken uyanmamış olması bence daha iyi. Çok hastalık görmezsin. Buğdayın cinsi nedir ? Karaçimden kurtarabilirsen Nitratı da çok geciktirme bence.
Hastalık yok şuan baktılar bulamadı elemanlar pas septoria vs yok dedi belki yağmurlardan sonra olabilir dedi gelicek yine bakmaya buğday cinsi lg avenue ve LG anapurna Nisan 15 te yağış gösteriyor 14 te atarım kısmetse baştan otları oldureyim ota gübre atmayayim[emoji1]

• Beğen
Tepkiler: aenema