Buğday için yaprak gübresi

Arkadaşlar buğday için yaprak gübresi önerileriniz olabirlir mi? Ama gerçekten faydasına inandığınız veya kullanıpta verimi arttıran bir gübre.

Ynt: Buğday için yaprak gübresi

ben bir çok marka sıvı yaprak gübresi kullandım. yeşillikten başka birşey yapmıyor. tabi mahsul sağlıklı ise oda. yani anlayacağınız yaprak gübrelerinin verime kaliteye hiçbir katkısı y o k ... bils-*-

sıvıgübreler verim artırmaktan öte protein artırır.o da en fazla 1 puan artırır.verim için atacaksaız atmayın :D

1 torba üre yi erit sıvı olarak yaprak dan uygula gitsin yoksa sıvı gübrelerin hepsi boya ben inanmıyorum hiç faydasını görmedim 20+20+20+TE gibi toz suda eriyen gübrelerde iyi buları deneye bilirsin

biz gübreteşın 20.20.20 sini ve compakt gübrelerini kullanırız buğdayın yapraklarını kalınlaştırır ve boylanmasında katkıda bulunur anlş-*s