600 lt ilk ilaç pompasına kaç lt atıyorsunuz ve verime ne kadar etkili paylaşım yaparsanız memnun olurumbu gübreleri suda eritip ilaçlama makinesi ile buğdaylara atıyoruz verimde çok etkili
Civarda taban gübresi ve normal gübre atanların verimleri nedir, bu yıl da ayni uygulamayi yapiyormusunuz?KIRMIZI;1108990]600 lt ilk ilaç pompasına kaç lt atıyorsunuz ve verime ne kadar etkili paylaşım yaparsanız memnun olurum
25 DÖNÜME TABAN GÜBRESİ ATMADIM YAPRAK GÜBRESİ ATMADIM İLAÇLAMA ZAMANI POTASYUM SÜLFAT OLANINDAN 400 LT LİK İLAÇ MAKİNASI İLE 15 KG KADAR SUDA ERİTİP 25 DÖNÜM YERE ATTIM 380 KG VERİM ALDIM.
kullanan arkadaşlar potasyum sülfat mi ? kullanışlı potasyum nitrat mı ?
potasyum nitratı eritip 1000 m kareye 100 gr ve yirmişer gün arayla atarsanız bence farkını görürsünüz. bu yazdıklarım sadece buğday içindir.ben farkı iki şekilde gözlemledim ilki ürün verimi farkı diğeri de ürün kalitesi bakımından . ancak diğer bakımları da yapmak şartıyla
12-13 maksimum abi bizde 250-350 yağış alıyoz yağış yoksa yakın tarihte uçma payındaki koy bereketli olsun abi
sa abı yıllık yagıs mıktarı 550 mm altına dusmemıs hıc tokatta bence tarlaya tek sefer gıreceksen 15 kg verebılırsın ama ıkı defa gırme sansın varsa bolebılırsın 10+10 olarak bır de yakın zamanda cumartesı ye kadar yagıs gozukmuyor tokatta sen bence bıraz daha bekle cuma gunu falan at gubreyı cunku cumartesı gunu yagmur var gıbı ure cok hızlı ucar amonyum ucar gunesten gubreden yararlanma oranın %50 duser
trakkulup.net