Tahlil sonucu buBu tahlil sonucuna göre hangi cins güpreyi hangi kiloda alt ve üst güpresi olarak kullanmalıyız parsele ekilecek ürün arpa önerilerinizi bekliyorum
Tahlil sonucu buBu tahlil sonucuna göre hangi cins güpreyi hangi kiloda alt ve üst güpresi olarak kullanmalıyız parsele ekilecek ürün arpa önerilerinizi bekliyorum
Haklısınız Mehmet bey katılıyorum size tahlil sonuçlarına nedir yorumunuzHocam malesef ülkemizde malesef hiç bir ürün değerini bulmadığı gibi yapılan maliyetler de çok yüksek kalıyor ve karımız eriyip gidiyor. Her zaman şunu söylerim toprak tahllili sonucu besleme programı yapmaya yetmez ne ekersen ek suyun ne kadar sulama yapabilecek misin nasıl sulayabileceksin herkes tohum şu kadar ek bu kadar ek yazmış tohumu ne kadar ektiğinden çok tohum yatağını nasıl hazırladın orası önemli bu paylaşımın altlarında yorumlarım var orada yazdım mükemmeli istiyorsan mükemmeli vereceksin
Haklısınız Mehmet bey katılıyorum size tahlil sonuçlarına nedir yorumunuzHocam malesef ülkemizde malesef hiç bir ürün değerini bulmadığı gibi yapılan maliyetler de çok yüksek kalıyor ve karımız eriyip gidiyor. Her zaman şunu söylerim toprak tahllili sonucu besleme programı yapmaya yetmez ne ekersen ek suyun ne kadar sulama yapabilecek misin nasıl sulayabileceksin herkes tohum şu kadar ek bu kadar ek yazmış tohumu ne kadar ektiğinden çok tohum yatağını nasıl hazırladın orası önemli bu paylaşımın altlarında yorumlarım var orada yazdım mükemmeli istiyorsan mükemmeli vereceksin
Haklısınız Mehmet bey katılıyorum size tahlil sonuçlarına nedir yorumunuz
Haklısınız Mehmet bey katılıyorum size tahlil sonuçlarına nedir yorumunuz
Bu analiz raporuna 20-20 uymaz taban gübresi olarak dap kullanmanız lazım.Bölgeniz yağış aliyor mu bilmiyorum ama 13-14 kg dap fazlasıyla yeter.Tahlil sonucu buEkli dosyayı görüntüle 42890
30 kg tohum atarsanız tomhuma gazla para verirsiniz. Bitkiyi sık ekerseniz hem su, hem karbon rekabeti artacak, allelopatik ifrazatlarla kökler birbiriyle mücadele edecek, hepsi çıksa bile daha az kardeş ve daha zayıf başak ile verimi bile düşürebilecek durumlara gebe kalacakç tercih sizin
Taban gübresi olarak ne kullandınız ne kadar kullandınız? Verim beklentiniz nedir? Toprağınızın ph ı ne durumda ?Yapraktan fosfor uygularsam etkisi olurmu, uygulama zamanı ne zamandır..
Ph sına göre güpre mi belirleniyor strongerTaban gübresi olarak ne kullandınız ne kadar kullandınız? Verim beklentiniz nedir? Toprağınızın ph ı ne durumda ?
ooyle olması gerekıyor demekkı yazılanlardan anlamamıssın senPh sına göre güpre mi belirleniyor stronger
Taban gübresi olarak ne kullandınız ne kadar kullandınız? Verim beklentiniz nedir? Toprağınızın ph ı ne durumda ?
Taban gübresi olarak ne kullandınız ne kadar kullandınız? Verim beklentiniz nedir? Toprağınızın ph ı ne durumda ?
Ben tahlil yaptırdım 17 kilo dap 19 kiloda 21 amonyum silfat çıkdı bunu uyguladım zaman benm verim bu tahlil sonu cuna görekac kilo olacakİyi verim almak için sezonda tabi yağmur durumuna göre saf azot miktarını 20 kg üzerinde tutmak önemli. Kurak yerlerde 14 kg de tutulabilir. Tabloyu 34.4 azot oranına göre güncelledim. Selamlar Ekli dosyayı görüntüle 42610
Ekim tarihiniz nedir acaba?4 günlük yagmur sonrası bugdaylar kendini göstermeye başladı maşallah...
Kısmetse 29 Aralıkta yagmur var 28'ne ilk üst gübre ÜRE'yi atarız inşallah ...