Buğday çiftçisine geçmiş olsun.

arkadaşlar yazdığımı yanlış anlamayın muhakkak daha fazlasını hak ediyorsunuzda örnek vermek için benim anlamadığım memurun maaşına yıda iki defa zam asgeri ücretliye azda olsa bir şey veriliyor iş adamlarına bir takım teşvik vs. ama çiftçinin ürettiği ürünlerin fiyatları ya yerinde sayıyor yada geri gidiyor

Neyini yanlış anlayım her şey ortada.

Rusya'ya yetişmeden zaten TMO'ya 500 bin ton mu ne gümrük vergisiz buğday ithalatı imkanı tanımışlar. Mazotun gübrenin fiyatı belli, kaç kuruştan alım yaptıkları belli ama ne yapmaya çalıştıkları belli değil. Konuştular mı vay efendim 2023 müş gelişmiş ülkeymiş bırakın bunları. Ülkeyi sırtında taşıyan evvela çiftçidir. Toplumda en cahil gösterilen de çiftçidir, emeğinin karşılığını alamayan da yine çiftçidir. Birileri yattığı yerde 30 bin aylık alır çiftçi de...
Bu böyledir ve bundan sonra da böyle olacaktır, fazla bir şey beklemeyin bunlardan.

Rusya'ya yetişmeden zaten TMO'ya 500 bin ton mu ne gümrük vergisiz buğday ithalatı imkanı tanımışlar. Mazotun gübrenin fiyatı belli, kaç kuruştan alım yaptıkları belli ama ne yapmaya çalıştıkları belli değil. Konuştular mı vay efendim 2023 müş gelişmiş ülkeymiş bırakın bunları. Ülkeyi sırtında taşıyan evvela çiftçidir. Toplumda en cahil gösterilen de çiftçidir, emeğinin karşılığını alamayan da yine çiftçidir. Birileri yattığı yerde 30 bin aylık alır çiftçi de...
Bu böyledir ve bundan sonra da böyle olacaktır, fazla bir şey beklemeyin bunlardan.

görünen o ki buğday olayı bu sene problemli olacak. Rusya dayar şimdi ordan buğdayı zaten tadı yok buğdayların.

Sokaktaki vatandaş çiftçiyi yâri fiyatına mazot alıyor saniyo cunki tv de böyle söylendi olay bitti gerisi çile. Bunu da çekecek çiftçi

İcar tuttuğumuz tarla sahipleri kışın arayıp nasıl mazot alıcaz diye soruyorlardı abi 26 lık atamadık sülfat üre ile asidik gübreler ile kuraklık stresine soktuk ekinleri çekilecek derdimiz çok

Ben hayvamlarımın saman ihtiyacı kadar ekiyprum onuda hayvanlar yiyor bir kilo bile satmıyorum buğdYa kaldıusak aç kalırız biz

Arpayada sertifikalı şartı geliyor 1.50 kuruştan satar 70 kuruştan alır. Ben buğdayı çoktan bıraktım full arpa bu sene 160 dönümde yulaf ektim.İşin içinde olmayan çiftçi yattığı yerden para alıyor sanıyor. Eski traktörün işlemi için geçen trafik tescile gittim polis çiftçi iyi kazanıyor 36 yaşında traktörünle araban var ben 44 yaşındayım dikili ağacım yok diyor.

Sıkıntı yok gardaş fabrikaya giren çalşırız Cezayir sen neyim eksik 170dk.sulu guru işlerim maaşımı yiyemiyom .senelik borçlar deverediyo

Arpayada sertifikalı şartı geliyor 1.50 kuruştan satar 70 kuruştan alır. Ben buğdayı çoktan bıraktım full arpa bu sene 160 dönümde yulaf ektim.İşin içinde olmayan çiftçi yattığı yerden para alıyor sanıyor. Eski traktörün işlemi için geçen trafik tescile gittim polis çiftçi iyi kazanıyor 36 yaşında traktörünle araban var ben 44 yaşındayım dikili ağacım yok diyor.
Bizim ekmeğimiz traktörümüzdür.tarlamızdır... Deseydin

13:47 : ''KREMLİN SÖZCÜSÜ: TÜRKİYE NİN RUS BUĞDAYINA KISITLAMALAR GETİRMESİNDEN SONRA ANKARA İLE GÖRÜŞME HALİNDEYİZ
''KREMLİN SÖZCÜSÜ: TÜRKİYE NİN RUS BUĞDAYINA KISITLAMALAR GETİRMESİNDEN SONRA ANKARA İLE GÖRÜŞME HALİNDEYİZ

Bu açıklamada yeni geldi.