BUĞDAY ARPA PAS İLAÇLARI

Merhabalar 2020-2021 Yılının ekilişlerini neredeyse herkes yaptı yada yapıyor. Bu başlık altında kullanacağımız pas ilaçları seçimlerini aldığımız fiyatları yazarsak hem sohbet olur hem bilgi tazeliği olur diye düşündüm.
Ben kendi adıma 2 pas uygulamayı düşünüyorum. Sadece birisini hem pas hem kök boğaz yapsam mı onun kararsızlığındayım. Tercihim iki uygulama Amistrar xtra ama 1. Değiştirebilirim
Merhabalar 2020-2021 Yılının ekilişlerini neredeyse herkes yaptı yada yapıyor. Bu başlık altında kullanacağımız pas ilaçları seçimlerini aldığımız fiyatları yazarsak hem sohbet olur hem bilgi tazeliği olur diye düşündüm.
Ben kendi adıma 2 pas uygulamayı düşünüyorum. Sadece birisini hem pas hem kök boğaz yapsam mı onun kararsızlığındayım. Tercihim iki uygulama Amistrar xtra ama 1. Değiştirebilirim
Biz 3 defa tarlaya girmeyi planlıyoruz Şubat sonu gibi dar geniş ve yulaf ilaçlarını attıktan sonra Mart ayında priaxor kökboğaz ve sinek ilacı uygulamak istiyorum pas ilacı olarak ya opera ya duett pas ilaçları ile beraber süne yide atıyorum uzun vadeli lamdex vb. Duett ve opera bu işin kralı bence ayriyetten kökboğaz ve pas ilacı atarken syngenta isabion yaprak gübresini deniyeceğim bu sene ilk defa inşallah memnun kalırız.

• Beğen
Tepkiler: Alexander
Arkadaşlar bu ilaç Kök boğaz için 1. İlaç olarak kullanılır mı? İnput çok pahalı bir ilaç maliyet için bunu kullanan oldu mu aktifler belli. Strobin grubu proklaz birde conazole grubu 3 aktif

Resimler ve ekler

• 950EE977-A2C5-4BCA-A0F1-FA6874CACC5C.jpeg
    950EE977-A2C5-4BCA-A0F1-FA6874CACC5C.jpeg
    71.6 KB · Görüntüleme: 30
Arkadaşlar bu ilaç Kök boğaz için 1. İlaç olarak kullanılır mı? İnput çok pahalı bir ilaç maliyet için bunu kullanan oldu mu aktifler belli. Strobin grubu proklaz birde conazole grubu 3 aktif
Mehmet Bey bu sene kullanacağız bakalım geçen sene ile fark olacak mı (+,-) geçen sene input kullanıldı kuraklık vardı bu sene yağış var farkı anlamak zor olacak ama

Son düzenleme: