Nh nin TT grubundaki filtrelerdi.
yok deutz un filitresini sormuştum [MENTION=49380]rhmgrsn[/MENTION] abiye
Nh nin TT grubundaki filtrelerdi.
yok deutz un filitresini sormuştum [MENTION=49380]rhmgrsn[/MENTION] abiye
Same explorer 105 classic 2014 model traktör de bende var kardeşim aynı dertden ben de muzdarip durumdayım silaj işi yapıyorum bende ben sorunu az da olsa çözdüm yine yükseliyor ama eskisi kadar değil ben radyatör ü değiştirdim kendi radyatör ünün petek araları dardı bende kendi radyatör ünü söküp çoruma gönderdim orda adam ona bakarak yaptı yan kapaklarıda söktüm biraz daha iyi durmuyorum en azından hararet yükseldi diye
Same explorer 105 classic 2014 model traktör de bende var kardeşim aynı dertden ben de muzdarip durumdayım silaj işi yapıyorum bende ben sorunu az da olsa çözdüm yine yükseliyor ama eskisi kadar değil ben radyatör ü değiştirdim kendi radyatör ünün petek araları dardı bende kendi radyatör ünü söküp çoruma gönderdim orda adam ona bakarak yaptı yan kapaklarıda söktüm biraz daha iyi durmuyorum en azından hararet yükseldi diye
Seri bağlı ikinci radyatör ekleseniz faydası olur. Önde pek yer yok, büyük radyatör sığmaz, yarım radyatör de koyabilirsiniz.
En önde, hava filtresinin de önüne bi ihtimal sığar gibi geldi.
agrofarm 420 lr silaj buralarda onlarda da varmis ayni problemler naparz bilmm
Yapılacak iş belli değiştiricez böyle giderse bir daha da almicaz aldırmicaz ithal diye aldık anasını satem derdi bitmiyor 2tane de Erkunt var onlar bunun yAnında süper adam 90lık Erkunt la yapıyo hararet yüzü görmüyor valla ben soğudum iyice
Su dolaşımı yetersiz geliyor.Su radyatörünün alt kısmında motora su veren kısma cam suyu motoru gibi dolaşımı hızlandıracak ikinci bir sirkülasyon(dolaşım) pompası eklenebilir.Termostatı sökersiniz, dolaşım hızlanır, denenebilecek bir yöntem bence. Kolay gelsin.
termostati soktuk pk bsy degismedi suyu hizli cevirmekse mesele devidaimin kasnagini hizlandrmak dha mantkli deilmi
termostati soktuk pk bsy degismedi suyu hizli cevirmekse mesele devidaimin kasnagini hizlandrmak dha mantkli deilmi
Radyatör geniş gözlü süper olanı mı yukarıdan radyatör giren su rahat bi şekilde tamamen aşagı inip devirdaimin bol soyu alabilmesine olanak sağlamalı bu çok önemli
genis gozlu super radyatorde geri kalan kismini pek anlamadm
cozduk hararet isini radyatordenmis ((