Asansör çeki deniyor abi, 65 46ya yaptırmayı mı düşünüyorsunuz? Bende 640'a düşünüyorum
Olması biraz zor. seninkine olacak olan, yanılmıyorsam, 96 model üstü 70-56 larda kullanılan pehlivan çekilerdir.
Yardımcı olabildiğim için mutlu oldum, huzurla uyuyabilirim )
Öğrendiğin zaman paylaşırsan sevinirim abi..
Fiyat uygun abi, zaten parçaların tamamı lazım bana. Gidince ben de parçacıya sorayım piyasada bulamamıştık. Çeki sistemini beğendim. Yükseklik Ayar delikleri de var.Bizim taraflarda daha kısa olanlarını yaptırdılar, Fiat'larda cer dişlisi olduğu için arka tekerlekler normalden daha geride kalıyor. Çeki de doğal olarak çok ileride kaldığı için tur olarak traktör iyice zayıflıyor.Aşağıdaki fotoğrafta bulunan çeki iki parçadan oluşuyor. Sadece arkadakini satmıyorlar.
Ürün sıfır olarak takım halinde pim demirleri dahil 250 lira. 640 ve 65-46 ya oluyormuş.
Ekli dosyayı görüntüle 14014
Fiyat uygun abi, zaten parçaların tamamı lazım bana. Gidince ben de parçacıya sorayım piyasada bulamamıştık. Çeki sistemini beğendim. Yükseklik Ayar delikleri de var.Bizim taraflarda daha kısa olanlarını yaptırdılar, Fiat'larda cer dişlisi olduğu için arka tekerlekler normalden daha geride kalıyor. Çeki de doğal olarak çok ileride kaldığı için tur olarak traktör iyice zayıflıyor.