hacimmet link=topic=49131.msg483051#msg483051 date=1323191122' Alıntı:
Konuya bende katılayım arkadaşlar yorumları okudum eleştiren arkadaşlarımızda var eğlenen arkadaşlarımızda var ben 2012 tt55 kullanıcısı olarak yazıyorum yani resimdeki vites benimtraktörde daha önce tt50 kullandım onda bu kadar eğri değildi işin aslı tt serilerinde vites geçişleri zor birde benim gibi td serisinden tt serisine geçerseniz problem olarak görürsünüz ama! vitesin bu şekli daha ergonomik olmuş eskisine nazaran daha rahat vites geçişi yapıyor vitesi bu şekil yapmalarının amacı kabin döşemesine sıfır yanaşıyor yani sağ tarafta kargaşa yaratmıyor tabi şekil bozukluğuna katılıyorum,ama bir ünlem daha koyayım !!! arkadaşlar bu konularda eleştiri ve gırgıra almak yerine kafa yoralım Newholland mühendislerinin bizce (yani bazılarınca) şekilsiz,tasarımdan uzak ve işlevsiz yaptıkları bu vites kolunu nasıl yapsakta daha güzel tasarımlı (kıvrımsız) ve daha teknolojik ve kullanışlı hale getiririz onu düşünelim ve bu konuyu öyle boş tartışmalarının yaşandığı bir konu olmaktan karşılıklı fikir alış verişi yapacağımız bir konu haline getirelim.