Bu 3 Traktör Arasında Karasız Kaldık Sizce Hangisini Almalıyız ?

Eskiye rağbet olsa bit pazarına nur yağarmış :) der eskiler. TD 75 aynı soyun laciverti. Tutulup tutlmaması kazıklamanın kılıfı, ben işime gelene bakarım, sonuçta çalıştırmak için alıyoruz.
Tercihim temiz tutulmayan TD 75 den yana olurdu. Asla 7066 ya aynı parayı veremem.

Istanbul ve lüleburgaz da 74 80 dt var 2 side iyi sayılır. 30 35 li rala ra alınır.Edirne de bitane 3085 var tek çeker çok diri duruyor.o paralara alınacak iyi traktör lere benziyor.sahibinden de bir bak istersen.

Bayır aşağı uçuyor canım :D Düzde de az sabredivercen :D

Yiğidi öldür hakkını yemeyelim ama çabuk pes etmez direnir sonuna kadar 3. yü kullanıyoruz şuan onsuz olmuyor resmen 4lü piston girişi yaptık 3 parça merdaneye çektiriyoruz. kuru tavda 3 metre mibzer bile taktık napünüz a.... demedi :)

orjinal kabinli td 75 ilk tercih olur, 7066 orj.kabinlinin ne tavan döşemesini, nede taban döşemesini bulabilirsin. zaten ikiside kaporta ve kabin hariç aynı traktörler, o kadar ki ileri geri levye bile aynı yerde.

İçinde en az yakan 70 66
En dayanıklı olan da 70 66
Çekiş olarak bir şey diyemem ama td75d ile 70 66 arasında seçim yapmanızı öneririm.

285i daha ucuza bulmak mümkün ancak hem yakıtı fazla hem de arkası hafif olduğundan çok patinaj yapar.
Konfor için td75d
Dayanıklılık için 7066
Fiyat için 285s Tercih sizin :)

Benim tercihim 7066 olurdu.
güzel analiz.
katılıyorum..

Merhaba Arkadaşlar Traktör Alıcaz Ama Karasız Kaldık yakın cevremki insalara
soruyorum hepsi kullandıgı markayı öve öve bitiremiyor bu ondan daha üstün
bu ondan daha az yakar kafamız karıştı 3 traktör arasında kaldık öncelikle ben size
traktörü hangi amaclarla kullanacagımızı söyleyeyim ben aksarayda hayvancılık yapıyorum
traktörü özellikle hayvanların altından gübre temizleme işinde kullanıcaz vede aycicegi mısır
arpa bugday yonca fig gibi ürünleri ekip kaldırıcaz bölgenin topragı yer yer degişiyor ama benim bulundugum bölge ne sert nede yumuşak orta şekerli bir taprak var burda sizce hangisini tercih etmeliyim

Hangisi Yakıt Konusunda Daha Cimri
Hangisi Saglamlık Konusunda Daha İyi
Hangisi Çekiş Konusunda Daha üstün
Abi 3 traktör arasında kalmışsın ben sana bu 3 traktörden hariç bir traktör söyleyeyim 8073 steyr bir düşün istersen fiyatıda uygun bu baktığın diğer traktörlere göre çekişinnden hiç şüphen olmasın bende hayvancılık yapıyorum bende tarımla uğraşıyorum 88 model 8073 kullandım bu seneye kadar arazileri büyüttüğüm için sattım çiftceker erkunt aldım ama steyri arıyorum ufak işlerde yazın alacam tektardan 30 bin 35 bin bir tekceker traktöre fazla bence 30 35 bin gibi bir fiyat vereceksen çiftceker zetor al derim steyrde her işini görür bu yazdığın traktörlerde her işini görür ama ekonomik durumdan 30 bine zetor alırsın 18 bine steyr karar senin abi kafanı karıştırdıysam Özür dilerim

Yiğidi öldür hakkını yemeyelim ama çabuk pes etmez direnir sonuna kadar 3. yü kullanıyoruz şuan onsuz olmuyor resmen 4lü piston girişi yaptık 3 parça merdaneye çektiriyoruz. kuru tavda 3 metre mibzer bile taktık napünüz a.... demedi :)

İş yaparken yaptığı işten vazgeçmez makinayı kırar kırabiliyorsa yine de asılır. Bizim başak makinayı kıramayınca yan gergiyi kopardı. Ama yola gidişi adamı bezdiriyor.