BOZOK TRAKTÖR UZELİN YERİNİ ALIYOMUŞ

Ynt: BOZOK TRAKTÖR UZELİN YERİNİ ALIYOMUŞ

valla arkadaşlar bozoku bilmem ama uzelde kıpırdan ma var şimdiden 7 tane 288 girdi bizim köye
geçen sene araştırdılar yoktu bu sene toprak otomotiv getiriyormuş ondan aldılar

piyasada ne kadar 60 beygire kadar traktör varsa hodri meydan bozokla yakııta güçte gerçekten harika bir makina tavsiye ederim
TT 55 255 TURBO 260 GOLD Hepsi ile yarıştırabilirsiniz

MURAT1414 link=topic=51614.msg534465#msg534465 date=1328955329' Alıntı:
piyasada ne kadar 60 beygire kadar traktör varsa hodri meydan bozokla yakııta güçte gerçekten harika bir makina tavsiye ederim
TT 55 255 TURBO 260 GOLD Hepsi ile yarıştırabilirsiniz

260G 65 hp kafa tutacağını sanmıyorum... :D

Uzel 240 ın çekişi yetersiz. Ama çok yakışıklı duruyor. Keşke biraz daha kuvvetli olsaydı. O zaman uzel 240 goldu tek geçerdim.

Beyler verdim 240 ımı aldım bozok u valla söylenenler doğruymuş 12 li hediye ettiler canavar gibi çekiyo be 240 geçtim tt55 i madara ettim bide hız dişlisi taktırdım tavsiye ederim özellikle 240 ı olanlara eşekten inip ata bindim valla yakıt 1 dekarda 650 gr yaktı fiyatı da 36000 tl disk balata hidrolik tenteli turbo interkollü

bu arada traktörü aldığım günün ertesi aradılar hayırlı olsun bi sıkıntınız olursa bizi arayın falan dediler malın arkasında duruyolarr valla.burada ön dingil şikayeti olanlar vardı ertesi gün komple ön dingil getirip değiştirdiler valla hayran kaldım hizmete uzelin hidrolik kolu kopmuştu garantiden değiştirtememiştim parasını verip almistım 200 tl hiç unutmam hala içimde yaradır o helal olsun bozok a adamlar koca ön dingili bi günde değiştirdiler.Trafkte emmioğlu var bu ayki tescilli bozok 50 olmuş tokatta adamlar bozok yaptı heryeri

nabolant link=topic=51614.msg611221#msg611221 date=1341129278' Alıntı:
bozok un tek 45s modeli var ,bir modelle uzelin yerini nasıl alacak ? daha çok ekmek yemesi lazım
Bir de 260 ı var. Bizim buraya tanıtıma geldiler fabrikadan. Ben genel müdürle görüştüm. Şu an 260 modeli bakanlıkta onay aşamasında. Yıl sonuna doğru sei üretimi geçiyor. Ayrıca bozok 45s modelinin ve 260 modelininde dört çekerleride üretime dahil olacak. Bilginize...