Abi seneye pancar parasına vadeli 27 liraya geldi
şerefsizler bize ardent 90'lık 5 mt boruya peşin 28 tl 11. ay ödemeye 33 dediler. bende gittim panplast aldım.
Abi seneye pancar parasına vadeli 27 liraya geldi
Sıkma canını bende 4 bine yakın panplast var panplast aldığın iyi olmuş piyasa da en iyilerinden birişerefsizler bize ardent 90'lık 5 mt boruya peşin 28 tl 11. ay ödemeye 33 dediler. bende gittim panplast aldım.
5metrelik borunun fiyatı.Bu belirttiğiniz fiyatlar metre fiyatımıdır?
5 metre fiyatları borunun kalitesine göre 20 TL den 35 TL'ye kadar fiyat değişikliği var5metrelik borunun fiyatı.
küçük kelebek tabanca 30 ila 40 arası basar.75 lik 2,5 luk boru kac adet fiskiye yeterli su basabilir dereden hazir su motor 17 lik lombardin basincli sandravis var arkasinda su hemen tarla basi 40 tane 1 ton saat lik fiskiyeye basarmi bilgisi olan
Tesekkurler normalde 11lik pancar 25 tane rahat ceviryo oda 35 40 diye tahmin etmistim yonca sulamada kullancamküçük kelebek tabanca 30 ila 40 arası basar.
40 çevirir ama 75lik boruda hattın sonu diğerlene göre zayıf kalabiliyor.Tesekkurler normalde 11lik pancar 25 tane rahat ceviryo oda 35 40 diye tahmin etmistim yonca sulamada kullancam
Panplast akpilast bunların kalitesi güzel mandallar döküm 12 senedir bir problem yaşamadım mandalldan panplast 5 senedir kullanıyorum iyi yani5 metre boyda 110 luk iki mandallı (3 mandal olanlar kullanışlı değil) boru fiyatları konusunda bilgisi olan varmıdır? Yada nereyi arayıp fiyat alabiliriz
200 adet lazım,mümkünce sac mamül olmalı mandallar(döküm değil).
Abi verimli sulama istiyorsan 75 lik boruda 20 tabanca idealTesekkurler normalde 11lik pancar 25 tane rahat ceviryo oda 35 40 diye tahmin etmistim yonca sulamada kullancam