Bomba-1 New Holland T 6040 ELİTE

Ynt: Bomba-1 New Holland T 6040 ELİTE

offf hayallerimin motoru yaaa süper valla içine baksana bi ne istersen var bizim td95d de kül tablası bile yok :D

Hepinize yorumlar için teşekkürler. Yüklemenin yolunu buldum Lale :D Allaha şükür meb in yasaklamadığı bi upload sitesi buldum. Fotolarıda sıkıştırınca 1 dk içinde 20 foto yükleniyo :D

doganbey1 link=topic=43624.msg403897#msg403897 date=1305890640' Alıntı:
Hepinize yorumlar için teşekkürler. Yüklemenin yolunu buldum Lale :D Allaha şükür meb in yasaklamadığı bi upload sitesi buldum. Fotolarıda sıkıştırınca 1 dk içinde 20 foto yükleniyo :D
doğan abi okuldan mı girdin.okuldan girdiysen hptt yi hptts yap

traktörde pulluklarda şahane yaktığı mazotun acayip şekilde hakkını verir bu pulluklarlar fotoğraflarda damgada güzel olmuş :D :D

:D sağol Yalçın makina çok güzel bir gaz yiyişi var. bastıkça gidiyo mübarek :D Kardeşim bir deneyim ben acaba olcak mı?

gitmezmi doğan baksana şu traktöre olmuycak böyle alalım en sonunda bi tane bunlardan 2 ' miz :D

emeğine sağlık abi valla sen siteyi öyle bi bombaladın ki kaddafiyi bile böyle bombalamadılar :D

Güzel paylaşım Doğancan. İzmir ' de denemedik motor bırakmadın. Bir sürü tecrübe kazandın. Dedene aldır artık beğendiğin bitanesini...:D